![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Maciej
Model: Focus C-max
Silnik: 1.8
Rocznik: 2005
|
kupiłem c-max'a z 2005r (wyprod. 10.2005) fajnie wyposażony itd. Poprosiłem o rozkodowanie VIN i szok:
Focus C-MAX 10/2005 (+)"D", 1.8L Duratec-HE PFI (125PS) - MI4, 5-biegowa ręczna - B5/IB5, Etap IV ograniczania emisji, Klim. dwustref. z aut. kontr. temp., 5-drzwiowy UAV, LHD FWD, Seria 45, Moondust Silver (metalik), Humy / Mondus / Dark Flint Wyprodukowano w fabr.w Saarlouis Security Lock Group #1 Bez grupy zwiększenia wygody Bez wielofun.pak.do celów marketin. Bez aplik./naklej. SVO Bez pakietu uaktualnień funkcji Z elektroniczna kontr.statecznosci Z automatycznym zamykaniem okien Szyby prz. otw. elekt.1 przyc. Okna tylne zamyk./otwierane 1 dotkn Ze standardową przyciemnianą szybą - mam zwykłe szyby Bez osł.termicznej szyby przedniej Bez Ogrzewanej Szyby Przedniej Ze standardową konsolą dachową Z mala konsola Bez tylnej konsoli podłog. Z osłonami przeciwsłonecznymi Z konwencjonalną podsufitką Z pokrywą przestrzeni bagażowej Z Regulowanym Lusterkiem Wstecznym Ogrzew. wypukle lusterko kierowcy Z wypukł.el.ster/ogrz.luster.pasaż. Bez składanych tylnych siedzeń Z środk. zagłówkiem z tyłu Z ręcznie reg. podporą lędź. kier. Z ręcznie reg. podporą lędźw. pas. Z Ogrzewanym Fotelem Z Ogrzewanym Fotelem Z Elektr. 2-Kier.Reg.Siedz.Kierowcy Z reczn.4-kier.reg. siedz.pas. ??? tego nie rozumiem Bez sprzegu przyczepy Kluczyk zapł. ze zdalnym ster. Z profilowa galka dzwigni zm biegów Z 2.klucz. zapł.ze zdaln.otw. Z Centralnym Zamkiem Z czest.pracy przeryw Air Crtn Rstrnt LH Z poduszka powietrzna kierowcy Z Poduszką Powietrzną Pasażera Z boczną podusz.pow.- str. kierowcy Z boczną podusz.pow.- str. Pasażera Z mocowaniem Isofix - nie ma Z małym stalowym kołem zapasowym Ze Standard.Amortyzatorami Tylnymi 6.5 X 16" koła z felgą stal. 205/55VR-16 BSW Tyre Z kolpakiem kola Deluxe Nieblokujące nakrętki kół Z Zawieszeniem Standardowym Z mechanicznym hamulcem postojowym Z tylnymi ham. tarczow. Ze wspomag. awaryjnym hamulców Bez Układu Abs (Antypoślizgowego) SZOK Bez osłon ochronnych Standardowe siedzenie przednie Ze stałymi pedałami Bez Nagrzewnicy Pomocniczej Konwencjonalne wskaźniki - Poziom 2 Z prędkościom. km/h Z ukladem wspomag.przy parkow.tylem Z przedn.ukł.pomocy przy park. ICE Feature Pack 22 Bez ukł. zapewn.rozrywki rodzinie Ze Sterow.Radiem Na Kolumn. Kierown Z autom. reflektorami Z reflektorami halogenowymi Z Przednimi Lampami Przeciwmgieln. Bez regulacji ustaw. reflektorów mam regulacje i moje pytanie: czy dobrze rozumiem - w aucie z 2005 r nie ma ABS???Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i widzę dalej niezgodności - wytłuszczone. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
bo to się nijak ma do rzeczywistości.
Wszyscy tylko "rozkodujcie mi VIN" a tam 30% nieścisłości. nie masz innych zajeć? masz ABS, czy nie masz? |
|
|
|
#3 | |||||
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Cytat: