![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Karol
Model: Mondeo MK IV
Silnik: 2.0 Duratec + LPG
Rocznik: 2008
|
Witam,
Z góry przepraszam jeśli temat nie w dobrym miejscu, jednak mam prośbę o podanie mi informacji jakie żarówki H7 kupić do ford'a? Zależmy mi na tym aby były w miarę tanie, długo działały ale przede wszystkim żeby zapewniały najlepszą widoczność wieczorem (wieczorami najczęściej podróżuję). Bardzo proszę o nakierowanie mnie na tanie sklepy w Szczecinie (na prawobrzeżu wyłącznie) i podanie nazw żarówek. Co sądzicie o żarówce X-treme Vision +100% -- Tungsram ? Z góry dziękuję za podpowiedzi!!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Paweł
Model: Focus MK2 Kombi/ S-max 1.8TDCI
Silnik: 1.6 TDCI / 1.8 TDCI
Rocznik: 2008 , 2009
|
Nie ten dział ale odpiszę
wszystkie żarówki co mają + ileś tam % to są żarówki z krótszą trwałością Są to żarówki które maja lepiej świecą ale mają obligatoryjnie mniejszą ilość godzin świecenia Lepiej kupować żarówki z serii Long life Ja polecam żarówki VALEO LIFE X2 [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko jest jeden problem ciężko je dostać
|
|