![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::average
![]() Imię: Pawel
Model: Mondeo MKIII Ghia
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2005
|
![]()
Witam
Mondeo mam od kilku dni i ciagle je poznaje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przy kupnie bylem uradowany jak malpa ze mam radio Sony. Mysle sobie - wewnetrzna zmieniarka na 6 CD a do tego MP3 - ubaw po pachy Niestety dzisiaj rzeczywistosc zrewidowala moje oczekiwania Okazuje sie ze owe radio "chyba" nie obsluguje MP3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wkladam plyte, niby cos tam znacznik czasu jest, pisze Track 1 ale glosu ni cholery Jezeli sie myle prosze o zrewidowanie moich przypuszczen Pozdrowienia
![]() |
#2 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]()
Witam
Radio Sony występowało w dwóch wersjach - 6-cio płytowe NIE czyta MP3 - 1-no płytowe - czyta MP3 Nic straconego - w schowku pasażera powinieneś mieć gniazdo mini jack do podpięcia zewnetrznego odtwarzacza MP3. W menu radia trzeba uaktywnić AUX na ON. Kiedyś wstawiałem zdjęcia tego gniazda. Jak nie masz gniazda to możesz dołożyć. pozdrawiam Arturek P.S. Mnie 6 płyt w zmieniarce wystarczy i nie potrzebuję MP3
![]() |
#3 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 04-05-2011
Model: MONDEO MK3 [KOMBI]
Silnik: 2,0 TDCi
Rocznik: 2004
|
![]()
Witam.
Od prawie roku jestem posiadaczem Mondka wyposażonego w radio Sony 6CD (1. generacji). Z tego co czytam to w moim przypadku wszystko wygląda inaczej. Sprzęt czyta mi płytę CD-RW i to z nagranymi utworami w formacie Mp3. Utwory na płycie nagrane są w folderach - całe albumy. Problem jednak polega na tym, że nie mogę załadować płyt do zmieniarki. Po włożeniu pierwszej i jej odczytaniu trzymam przycisk LOAD ale niestety na wyświetlaczu nie pojawia się komunikat "INSERT ALL". Próbowałem robić to również z płytami CD ale również nagranymi z Mp3. Przyznaję, że nie sprawdzałem z płytami CD z muzyką audio. Czy ktoś może coś poradzić na ten problem? Mondeo 2004, kombi GHIA, 2.0 TDCI 130KM. |
![]() |
![]() |