![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 18-03-2006
|
![]()
Witajcie, właśnie skończłem montaż fajnej rzeczy, jaką jest podświetlenie na diodach Led na nogi, pod fotelami - kolor oczywiście delikatna zieleń.
Ostatnio zobaczyłem to w mercu e klasy (w nocy przy włączonej desce i wskaźnikach), i mi sie spodobało. W skrócie podam Wam koszt tej operacji: diody, kable, rezystory, włącznik, oprawki = 12,30 zł brutto plus oczywiście czas pracy, cyna, kalafonia, wiertło 8mm, i chęci (których u mnie nie zabrakło :fcp1 ). Chcę od razu podziękować w tym poście za cenne wskazówki dot. rozebrania podłokietnika przedniego - mondi - dziękuję. :fcp22 Kilka fotek - choć Koledzy, muszę przyznać, iż zdjęcia nie oddają nawet 10% wrażeń i radości jak wieczorem odpalam moje nowe "oświetlenie podłogowe". Diody zostały spiłowane, aby lepiej rozpraszać światło, więc nie ma typowego punktu światła. Swoją drogą to nie wiem jak ustawić aparat, żeby w nocy zrobił dobre zdjęcie bez lampy. :fcp19 Polecam dla domowych elektroników (i nie tylko). [ Dodano: 2006-11-07, 21:32 ] foto2 [ Dodano: 2006-11-07, 21:35 ] zdj3 [ Dodano: 2006-11-07, 21:38 ] gfgg [ Dodano: 2006-11-07, 21:40 ] mm
![]() |
#2 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 24-10-2006
|
![]()
podswietlenie fajna rzecz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :fcp26 :fcp26 zawsze to inny klimacik w autku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czy mozesz napisac cos wiecej nt rozbierania podlokietnika?? moze masz jakas foteczke pokazujaca zaczepy lub srubki? :fcp13