![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 26-09-2012
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.2 Diesel
Rocznik: 2006
|
Witam,
Mam taki problem że w moim aucie nie świeci się światło stop z lewej strony dziś wymieniłem żarówkę ale nadal nic. Jakieś sugestie co może być przyczyną lub gdzie szukać przyczyny ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 26-02-2008
Model: S-Max Titanium S / Kuga Individual
Silnik: 2.5 T 220 PS / 2.5 T 200PS
Rocznik: 2009 / 2009
|
Z prawej strony masz i u goryGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Napiecie sprawdziles czy dochodzi do lampy/zarowki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 26-09-2012
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.2 Diesel
Rocznik: 2006
|
zależy jak patrzeć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale jest to jedyna żarówka z tyłu która jest dwu żarnikowa. I żarnik dla światła pozycyjnego/drogowego czy jak to zwał się świeci a i napięcie jest, dziś sprawdziłem nawet kontrolnie sam bezpiecznik nr 93 ale jest cały. Jakieś inne sugestie ??
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 26-02-2008
Model: S-Max Titanium S / Kuga Individual
Silnik: 2.5 T 220 PS / 2.5 T 200PS
Rocznik: 2009 / 2009
|
Skoro jest zarowka dwuwloknowa to i dwie blaszki sa na dole, jedna od pozycji, a druga od stopu. Skoro na obydwu jest napiecie, to albo zarowka zwalona albo blaszka w lampie nie dolega, no chyba, ze brak napiecia na blaszce, to musisz isc po kablu i mierzyc czy ma przejscie.
Pozdrawiam |
|
|
|