![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Paweł
Model: Focus C-Max już bez
Silnik: 1.6 TDCi 109 łabędzi
Rocznik: 2006
|
Witam
Rozglądam się z Galaxy z piecem V6. Co sądzicie o tym: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Witam
Przymierzam się do Galaxy 2.8 V6 (najlepiej po 2001r), dlatego proszę o informacje na temat tego silnika. Na forum jest mało informacji na ten temat, a chodzi o typowe 'przygody' w trakcie eksploatacji. Spalanie wiem, że jest duże ale gaz raczej mnie nie interesuje, choć posiadaczy V6 z gazem także proszę o pisanie. Niech temat służy wszystkim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Nikt się nie chce przyznać, czy to silnik idealny??
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
motosoul nie zakładaj extra tematów pisz tam gdzie zacząłeś. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A na twoje zapytanie itd.poszperaj tu: http://forum.fordclubpolska.org/forumdisplay.php?f=108 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Szukałem i na hasła różne hasła jest mało informacji. Są tematy związane z usterkami, ale ja mam na myśli typowe, powtarzające się (jak w dieslu turbo, egr, dwumasa, wtryski).
Korzystam z wyszukiwarek na forach, jeśli dubluję to nie z wygody. Pozdr |
|
|
|