![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Marcin
Model: Ford Galaxy
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
|
Witam wszystkich.
planuje zakup S-Maxa, prosze o ocene ponizszej oferty. I jeszcze jakby mnie ktos oswiecil czy dobrze wyczytalem ze ten silnik posiada DPF? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] WF0SXXGBWS7U34653 Ostatnio edytowane przez yhyy ; 16-09-2012 o 13:51 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
|
Tak, posiada DPF na pewno.
|
|
|
#3 |
|
ford::professional
![]() Imię: Tomek
Model: NieFord-Skoda Octavia vRS
Silnik: 2.0 TSI
Rocznik: 2016
|
* Ilustracja przedstawia tylko model
S-Max/Galaxy 2006-, Duratorq 2.0L DOHC CR TC Dsl 143PS, Blue Ambition Metalik Numer VIN: WF0SXXGBWS7U34653 Numer homologacji (TAN): E13*2001/116*0185 Główne funkcje Data produkcji: 22.10.2007 Model pojazdu: S-Max/Galaxy 2006- Typ nadwozia: 5-drzwiowy SAV (S-MAX) Wersja: Seria 60 Silnik: Duratorq 2.0L DOHC CR TC Dsl 143PS Przekładnia: 6-bieg. przekł. ręczn. - MMT6 Napęd: LHD FWD Norma emisji spalin: E3 Emissions Klimatyzacja: Klim. dwustref. z aut. kontr. temp. Obszar: (+)"F" Lakier: Blue Ambition Metalik Materiał we wnętrzu: Avanette Mniej ważne funkcje Z konwersjš dachu-dach panoramiczny Ze standardow drzwiami tylu nadwoz Wyprodukowany W Zakładzie Genk Gr.bl.bezp. #3 Poziom marketingowy 1 Z elektroniczna kontr.statecznosci Z Centralnym Zamkiem Z Szybami Tylnymi Sterow. Elektr. Szyba ciemna Przedn.szyba odbijaj.prom.podczerw. Ze stałym oknem tylnym Z schładzanym schowkiem pasażera Z dwukolorowš tablicš rozdz. Ze standardowš konsolš dachowš Konsola cała podłoga i podłokiet. Z przednimi dywanikami podlogowymi Z tylnymi dywanikami podlogowymi Z Lamp Przy Lust W Oslonie Przeciw Z Podoewietlanym Lusterkiem With Level 5 Door Trim Panel Z pokrywš przestrzeni bagażowej Krata w kolorze srebrnym Elektr.Regulowane Lusterko Wsteczne Podw.lus.ele/ogrz/skła/lamp.o.prog Stolik rozkł. z oparcia kierowcy Półka/Stolik - Siedzenie przednie Z ręcznie reg. podporš lęd. kier. B. podpory ledzw siedzenia pasazera With Under Seat Stowage - Driver Drugi Rzad - 3 Pojedyncze Siedzenia Z Elektr. 2-Kier.Reg.Siedz.Kierowcy Z reczn.2-kier.reg. siedz.pas Klamka zewnętrz. w kolorze nadwozia Klamka drzwi z tyłu w kolorze nadw Elektr.zwalniana blokada drzwi Pilot zdal.ot.drzwi-2 klucz.ruchome Z automat.wycieraczkš szyby przedn. Bez koła zapasowego Ze Standard.Amortyzatorami Tylnymi Obr.ze stopu 7J X 17" Styl.5 Opona 225/50 R 17 W Less Wheel Covers Nakrętki kół zabezp. p. kradzieżš Z normš LDT3 Etap IV + DPF Z Zawieszeniem Standardowym Klasa obciaz.przedniej sprezyny-H Klasa obciaz.tylnej sprezyny-D Z mechanicznym hamulcem postojowym Ze wspomag. awaryjnym hamulców Sportowe siedzenie przednie Z 70-l. zbiornikiem paliwa Z kolem kierownicy wykoncz. skóra Ze Sterowaniem Prędkociš Z dod. nagrzewn. Konwencjonalne wskaniki - Poziom 3 Z komput. pokład. Alarm z czujn. drzwi i wn. Akumulator standardowy Bez dod. odtwarzacza CD Z gniazdem A/V Tylko interfejs telef. BT/VC Z Antena Na Szybie Tylnej Bogate wyp. z CD i radiem AM/FM Pakiet wyposażenia systemu ICE 6 Z 8 głonikami serii z bog.wyp. Pakiet instal. telef. B - Francuski Moduł aktywowany głosem - Francuski Z reflektorami halogenowymi Z lampkš do czytania w zagłówku Z lampkš 3. rzędu Z automatycznym wł./wył.reflektorów Model na Francję.Seria 60 to Titanium.Była też akcja serwisowa dotycząca tylnych hamulcy oraz ABS.
http://s1069.photobucket.com/albums/u468/cliner66/ http://forum.fordclubpolska.org/album.php?albumid=786 --------------------------------------------------- 269KM/429Nm by Heko(było),następne(było) 275KM/427Nm...jest 324KM/483Nm... Ostatnio edytowane przez cliner ; 16-09-2012 o 16:08 Powód: Porawka |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 05-04-2011
Model: Focus II
Silnik: TDCI (Heko & MG Motorsport)
Rocznik: -----
|
Ale tu jeszcze chyba opłaty jakieś dojdą ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
"AUTO Z GWARANCJĄ PRZEBIEGU DO SPRAWDZENIA W DOWOLNYM SERWISIE'"
zapytaj na forum ,jest odpowiedni wątek , może coś wyjdzie bo mam odczucie że gość wie że niewiele jest w systemie ,poproś też o skan książki serwisowej tak żeby była widoczna pieczątka gdzie był ostatni serwis .Ostatnio na taką prośbę urwał się kontakt ze sprzedającym Bump: ups ,widzę że jest skan auto z Francji więc ja bym dał sobie spokój
|
|
|
|
#6 |
|
|
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi.
Z racji, ze jest to moj pierwszy zakup samochodu w zyciu. Mam malutka prosbe.. czeslaw555 moglbys mnie oswiecic dlaczego omijac auta z Fracji? Widze, ze przede mna jeszcze dluga droga... Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
każde sprowadzone obarczone jest ryzykiem niezgodności z opisem, to tak delikatnie mówiąc, Francja ,Włochy to dodatkowo mało zadbane auta. Cena w tym przypadku jest za niska jeżeli to auto ma być dobre
Ostatnio edytowane przez czeslaw555 ; 16-09-2012 o 21:37 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
To teraz jestem w kropce.. Nie wiem czy jest sens gonic 300 km w jedna strone..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
ja jestem zdania że warto jechać w okolicy swojego miejsca zamieszkania ,dalej to wywalona kasa w błoto, a ma kto ci sprawdzić to auto ? jak nie tym bardziej uważaj na swoje ruchy bo możesz kupić szrota a nie auto . Napisa ćbyś musiał maila do serwisu we Francji żeby potwierdzili historię przebiegu itd. ja nie znam ich języka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#10 |
|
|
no wlasnie nie bardzo mialbym jakiegos fachowca z prawdziwego zdarzenia w tej dziedzinie tym bardziej takiego ktory by ze mna pojechal tak daleko.. chyba bede musial sobie odpuscic temat..
|
|
|
|
![]() |
|
|
|