![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 24-11-2006
|
Witam forumowicze! Jestem tu nowy. Tak samo świeżo upieczony ze mnie forumowicz co własciciel Forda Fusion :fcp14 . Mam takie małe pytanie. Nie wiecie czy salony forda zamieniają seryjne radia na inne seryjne z tego samego modelu i ile taka przyjemnosc moze kosztować?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 08-03-2005
|
Taka cisza ... więc ja odpowiem. Nie mam najświeższych infromacji, ale jak 2 lata temu przymierzałem się do Fiesty z placu z magnetofonem to dealer stwierdził, że nie może wymienić na CD, tylko mogę kupić nowe CD a MD sobie wsadzić ... do piwnicy.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 11-02-2004
Model: Focus
Silnik: PNDD + LPG
Rocznik: 2018
|
Allegro - kupić CD, sprzedać MD. Montaż, jeśli nie samemu, a w ASO, to za więcej niż, hmmmm 70PLN olałbym i zlecił komuś od CarAudio.
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
|
ja kupując zażyczyłem zamiast kasety CD i musiałem dopłacić 600 zł i to mi zrobiono,bez problemu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 24-11-2006
|
Tyle co sie dowiedziałem, to że w salonie forda cały panel kosztuje w granicach 1000 plus montaż. Nie wiem czy to sens. Oczywiscie ze kupiłbym CD jakbym wybierał opcje. Nawet CD/mp3. problem w tym ze kupilem od kogoś.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 10-08-2005
Model: fiat 500x
Silnik: 1.4 MA 170KM AT9
Rocznik: 2016
|
Kup gdzieś używaną np. allegro, giełda a kasete sprzedaj, montaż jeśli masz troche czasu, wiedzy i troche spokoju ducha to sobie poradziszGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak nie zleć jakiejśc firmie car audio, no chyba że masz trochę więcej kasy i chcesz wspomóc fordaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|