![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 29-01-2019
Model: Mazda
Silnik: 1,8
Rocznik: 2006
|
Witam wszystkich,
Rozważam zakup Forda Grand C-max i mam w związku z tym pytanie: czy w drugim rzędzie tego modelu udało się komuś zmieścić trzy foteliki (bez isofix)? Dzieci będą jeździć w fotelikach 15-36 kg, zapinanych pasami samochodowymi. Trzeciego rzędu nie biorę pod uwagę do transportu smyków, ale tylne przesuwne drzwi to dla mnie na ciasnym parkingu rzecz absolutnie bezcenna. Podobny temat na forum dotyczył C-max (2003-2007) i jednemu z użytkowników się udało - wydaje mi się, że w Grandzie tylna kanapa jest nieco inna przez szyny drzwi (nie widziałem obu modeli obok siebie, żeby mieć pewność). Jeśli moderacja uznaje, że to dubel to z góry przepraszam. PS S-max to "ostateczna ostateczność" - wózka już nie wozimy, więc bagażnik nie jest kryterium a samochód będzie jeździł głownie po mieście. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
FCP member
![]() Imię: Grzesiek
Model: Vectra B / S-Max II
Silnik: 2.2 DTI / 2.5 ale turbo nie ma
Rocznik: 2001
|
Cytat:
Mam trójkę dzieci - foteliki z tyłu trzy się mieszczą. Ja mam konkretnie 2xtakie: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] I taki: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] I takie zestawienie spokojnie w pasy się zapnie etc., natomiast nie należy spodziewać się przestrzeni z S-MAX'a. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bagażnik jest wtedy całkiem ok, a odsuwane drzwi jednak rządzą. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakbyś miał pytania to pytaj, odpowiem. Pozdrawiam
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 29-01-2019
Model: Mazda
Silnik: 1,8
Rocznik: 2006
|
Fantastyczna wiadomość!
Pewnie zwykły C-max też by dał radę, ale od kiedy zobaczyłem te przesuwne drzwi zachorowałem na nie - przy codziennym zapinaniu pasów, to bardzo ułatwi nurkowanie między fotelikami. |
|
|
|