![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 07-01-2013
Model: Focus
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 2000
|
![]()
Mam taki problem że auto nie pali a już tłumaczę co się dzieje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przy odpalaniu w ogóle nie kręci tylko stuka, akumulator ma prąd 12,33, normalnie myślę że to rozrusznik ale martwi mnie to ze jak chcę auto odpalić stuka potem szybciej i szybciej taki tryk tryk i wszystkie wskazówki zegarów idą na maxsa później opadają. Bardzo proszę o pomoc. Co to może być i jaki koszt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::expert
![]() Imię: Piotr
Model: Audi A4 TDI,Fiesta
Silnik: 2L 150 KM,1,25-82 KM
Rocznik: 2014,2014
|
![]()
moze byc ze rozrusznik ale objawy to słaby akumulator.Zegary ida do końca jak akumulator wyrobiony,moze brak kontaktu,sprawdz minus
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ford::professional
![]() Imię: Marcin
Model: Ford fiesta mk4, mondeo mk4
Silnik: 1.8MTDI/170KM 2.0TDCI/140KM
Rocznik: 1998/2010
|
![]()
Sprawdź/napraw minusowy kabel łączący minusową klemę z karoserią auta, znajduje się w okolicach akumulatora.
![]() |
#4 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 07-01-2013
Model: Focus
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 2000
|
![]()
Zaleciłem się do waszych sugestii i wszystko śmiga jak trzeba lampy świecą lepiej niż zwykle teraz myślę czy nie walnął "Alternator" ale to wyjdzie w praniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzięki za podpowiedzi <piwo> albo jak kto woli <soczek>Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |