Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 21-02-2013, 19:15   #1
altootV6
ford::average

Imię: Przemek
Model: Galaxy
Silnik: AUY
Rocznik: 2004
Arrow Galaxy Mk2 - może ktoś widział?

Witam,

w skrócie - na fcp zarejestrowany byłem już dosyć dawno pod nickiem "altootV6".
Niestety, nie pamiętam hasła, a mail, na który było zakładane tamto konto nie jest już aktywny.
Po sprzedaży mojego ulubionego Mondeo V6 przesiadłem się na 406 HDi
Później spełniając swoje motoryzacyjne marzenie zakupiłem SAABa 9-5 AERO (niesamowite wrażenia), następnie modyfikując w nim to i owo (wrażenia jeszcze fajniejsze).

SAABa pożegnałem z uwagi na fakt powiekszającej się rodziny, zachęcony funkcjonalnością Galaxy, które posiada mój ojciec, postanowiłem skupić się na podobnym samochodzie.
Znalazłem coś takiego: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Może widział ktoś to auto, może ktoś ma blisko i mógłby je wstępnie obadać?
DO Jarosławia mam kawałek, a czas mój jest niezwykle ograniczony (w zasadzie w grę wchodzi tylko niedziela). Póki co mi osobiście rzuciły się w oczy zaparowane reflektory... ma się to dziwnie co do zapewnień handlarza o 100% bezwypadkowości (gościu twierdzi, że żaden z blacharskich elementów nie był uszkodzony i lakierowany poza fabryką - w to też nie wierzę - 11 lat i nawet najmniejszej obcierki) .

A co Wam ciekawego rzuciło się w oczy w tym aucie?

altootV6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 21-02-2013, 23:12   #2
wojtekn
Moderator

Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Galaxy Mk2 - może ktoś widział?

Cena jak za ten egzemplarz i niby ten perfekcyjny stan już świadczy że gdzieś jest haczyk.
Załatw vin od niego to się poszpera. I jakby ci się udało więcej zdjęć zdobyć wnętrza to nam coś może powie, bo te co są na aukcji to bardzo sprytnie są zrobione że nic nie widać. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wojtekn jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-02-2013, 10:45   #3
RafałB
ford::expert

Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Galaxy Mk2 - może ktoś widział?

No naprawde ładnie wygląda,xenon i te papiery na przelot,ale za tą cenę mało to niestety realne.... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zasady postowania