![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 27-02-2013
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI GHIA
Rocznik: 2004
|
Kupilem skorzane fotele w kolorze kremowym , oczywiscie jest to caly zestaw czyli:
Fotele przod plus tyl Boczki x4 Wszystkie plastiki Schowek x2 Dywan ktorego nie bede montowac Oraz caly bagaznik w kolorze Za jedyne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 300zl plus przelacznik do grzania foteli i tu moje pytanko co dalej Dostane przelacznik wiem ze potrzeba jeszcze czegos ale czego? Nie chce sie rozpisywac bo moge z tego auta wymontowac wszystko co chce w tej cenie wiec prosze o pomoc. Z gory dziekuje |
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
|
A korzystałeś z opcji SZUKAJ?
Zapewne nie. Tematów o tym jest od groma, pierwsze z brzegu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
![]() 668855686 Ostatnio edytowane przez Mariusz ; 12-03-2013 o 15:33 |
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 27-02-2013
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI GHIA
Rocznik: 2004
|
Wlasnie o to chodzi jest tego do groma a ja jedynie potrzebuje krotkiej odpowiedzi co mi potrzeba.
Zaoszczedze swoj czas a jutro rano mam jechac po to wszystko. Wiem ze potrzebuje foteli i przelacznika. Lecz wiem ze to nie wystarczyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wiec jak ktos moze wymienic potrzebne rzeczy bede wdzieczny Ps.dzieki za link |
|
|
|
|
#4 |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
|
Czy nie łatwiej troszkę poczytać to co Ci podałem, a nie liczyć na GOTOWCA. Wykaż choć troszkę inicjatywy i poczytaj to, co masz podane już na tacy.
Tutaj kolejny: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
swindler22 uszanuj pomoc kolegi który ci gotowca dał poczytaj i po sprawie nikt nie będzie tego przepisywał extra dla ciebie.
Dlatego zamykam. |
|
|