![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 14-10-2010
Model: byly dwa S-Maxy, jest Mazda CX-5
Silnik: był 2.5T, był 2.0 EB 240PS, jest 2.5 NA
Rocznik: był 2007, był 2012, jest 2016.
|
Nie wiem czy wykonalne, ale moze daloby sie wprowadzic mala zmiane w powiadomieniach o zmianach w subskrybowanych forach.
Obecnie linki zawarte w mailu prowadza do pierwszych wpisow/stron w zaktualizowanym watku, znaczmie wygodniej byloby gdyby prowadzily do ostatniego posta. Wiem ze wystarczy jeden klik, zeby z pierwszej strony watku wpasc na koniec, ale ... lepsze wrogiem dobrego. Pozdrawiam
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011
|
Sie ma.
Jak masz ustawiony Tryb wyświetlania tematów ? Bo mi przychodzą powiadomienia o każdym nowym dodanym poście i link prowadzi do postu najnowszego od mojej ostatniej wizyty. Ja dostaję w powiadomieniu taki link [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] I jest to ostatni dodany post od mojej wizyty w tym temacie. Pozdrawiam Wojtek
Liczą się ludzie - nie samochody. Samochód jest tylko dodatkiem do człowieka i nigdy nie powinno być odwrotnie ! Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim. KU PRZESTRODZE ! http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!! Ostatnio edytowane przez Wojtek ; 21-02-2013 o 00:29 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Tak jest w subskrypcji watku - mam tak jak Ty. Natomiast subskrybuje cale forum (raz na dobe e-mail z powiadomieniem o nowych watkach i zmianach w istniejacych) - i tam jest inaczej: linki prowadza do ematow, a nie ostatnich wpisow. Ponizej przykladowy fragment z maila ktorego dostalem przed chwila:
"Zaktualizowane tematy: ************ [S-MAX] Czas się rozglądać - opony na lato i ... [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Forum: Ford S-MAX Autor tematu: IRONANT Ostatni post: 21-02-2013 15:42************" Jak pisalem - niewielki to problem dla mnie, ale mala zmiana ulatwilaby zycie. Pozdrawiam
|
|
|
|
#4 |
|
|
Sie ma.
Ja mam ustawiony : liniowy - starsze na początku. Tak mam ustawiony tryb wyświetlania tematów. Też masz tak ustawione ? U mnie tak jak pisałem wcześniej prowadzi do ostatniego postu z ostatniej mojej wizyty w danym temacie. Pozdrawiam Wojtek
Liczą się ludzie - nie samochody. Samochód jest tylko dodatkiem do człowieka i nigdy nie powinno być odwrotnie ! Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim. KU PRZESTRODZE ! http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Mam tak samo ustawione, kiedy dostaje powiadomienie mailem o nowym wpisie w watku/temacie to nie ma problemu bo zalaczony link konczy sie magicznym cyt: "&goto=newpost" czyli zabiera mnie na koniec watku. Tu nie ma problemu.
Natomiast przy subskrybcji calego forum w codobowym mailu z zestawieniem modyfikowanych i nowych tematow na forum w linkach tej malej formulki nie ma - tak jak w przytoczonym w moim wczesniejszym wpisie fragmencie. Klikniecie konczy sie skokiem do poczatkow watku.
|
|
|
|
#6 |
|
|
I teraz wszystko jasne.
Czy taką zmianę da się wprowadzić , to już wypowiedź Administracji. Pozdrawiam Wojtek
Liczą się ludzie - nie samochody. Samochód jest tylko dodatkiem do człowieka i nigdy nie powinno być odwrotnie ! Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim. KU PRZESTRODZE ! http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
![]() Imię: Jacek
Model: C-MAX Grand
Silnik: 1,6 EcoBoost 180KM
Rocznik: 2014
|
Na pewno nie jest to prosta zmiana ustawień. Postaram się przyjrzeć temu bliżej, może uda się zmienić treść powiadomień.
Pozdrawiam Jacek [Regulamin Forum] [FAQ] [Zasady ogłoszeń] [Dział Komunikaty] [Oryginalne części Ford / Motorcraft / FoMoCo - co, gdzie, jak??] Świat się stale zmienia, więc słysząc słowa "będzie jak dawniej" nie łudź się - nigdy tak nie będzie... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Moze "ten typ tak ma" - mowie o silniku forum. Dzieki za zainteresowanie.
|
|