![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Marek
Model: S-Max, Grand C-max
Silnik: 2,0
Rocznik: 2010/11, 2013
|
Witam.
Mam dośc nietypowy problem z zamkiem pasażera. Jeśli zamykam z kluczyka drzwi pasażera, to pozostałe drzwi zostają otwarte. Natomiast gdy otwieram drzwi pasażera z kluczyka, to wszystkie pozostałe się zamykają. Problem ten nie występuje gdy zamykamy z centralnego zamka lub przekręcamy kluczyk w drzwiach kierowcy/bagażniku. Ktoś ma pomysł co jest nie tak? Czy zamiana kabli przy zamku pasażera zmieni całą sytuację? Ostatnio edytowane przez markiz323 ; 17-05-2013 o 22:36 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 10-07-2011
Model: Galaxy
Silnik: 2.0+LPG
Rocznik: 1996
|
Trzeba zmienić przewody na wtyczce !!!!
Ktoś źle okablował łącznik zamykania / otwierania - z kluczyka Istnieje jeszcze możliwość że opadły/obłamały się styki w zamku w okolicy bębenka. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Imię: Marek
Model: S-Max, Grand C-max
Silnik: 2,0
Rocznik: 2010/11, 2013
|
Dzięki za info
Spróbuję zamienić przewody we wtyczce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Imię: maciej
Model: galaxy
Silnik: 1.9
Rocznik: 1997
|
też mi tak głupiał- u mnie kebelek od krańcówki drzwi masował .niby mało wspólnego a broiło.
|
|
|
|