![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jako że jestem bardzo młodym kierowcą ( prawko od 3 m-cy ) lubię poszaleć za kółkiem ( tam gdzie jest w miarę bezpiecznie i jest w miarę bezpiecznie czyli na jakichś podmiejskich parkingach itp ) szukam jakiejś fajnej miejscówki w Zawierciu ew bliskiej okolicy ( maks 20-30km ) może to być jakaś mało uczęszczana/zamknięta droga, duży plac. W okolicy słyszałem tylko o starym lotnisku w Rudnikach ( tych częstochowskich ) i torze w Wyrazowie, jednak są one troszkę za daleko, trzeba dysponować większą ilością czasu, wiadomo dojazd-powrót. Znacie jakieś miejscówki bliżej mojego City?mile widziane fotki
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 05-04-2011
Model: Focus II
Silnik: TDCI (Heko & MG Motorsport)
Rocznik: -----
|
no ale chodzi Ci o prostą żeby się z kimś ustawić ?
czy jakieś zakręty itp. Moja okolica to: Chorzów to np. Autodrom ciasno nawierzchnia taka se ale pojechać idzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teren przy komisariacie Policji konnej także wjazd kiepski ale zdarzają się tam sprinty i inne imprezy. Świętochłowice to Uroczysko w zimę bardzo fajne w lato problemem o ile się nie mylę jest szkło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A Katowice to już standardowo [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|