![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: michał
Model: mondeo mk3 lifting
Silnik: 1,8
Rocznik: 2004
|
Witam jestem nowy na forum.
Tata powiedział że odda mi swojego mk3. Chodzi o to że pozwolił mi założyć głośniki mamy 2-przednie drzwi 2 tylne drzwi ale podobno można założyć jeszcze 2 głośniki z tyłu (jest okablowanie do nich) tylko jakie głośniki wybrać?? Mamy radio Sony, głośniki nie wiem jakie. Szukałem na Allegro ale nie mogłem znaleźć głośników na tył (sątylko na tylnie drzwi) Dziękuję za pomoc i przepraszam jeżeli taki temat był. chodzi o tylną belkę w kombi. Ostatnio edytowane przez michałSZ ; 17-08-2013 o 14:54 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 04-04-2012
Model: Mondeo mk3 przed lf :P
Silnik: 2.0 TDCI 130 KM
Rocznik: 2003
|
Jeżeli chodzi o te zaślepki (kratki) w słupkach bagażnika, to są to otwory wentylacyjne ... ale nie otwory na głośniki. Kable doprowadzone tam, to kable do kurtyn powietrznych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Żaden głośnik normalnych rozmiarów tam nie wejdzie, a druga sprawa po co tam wkładać głośniki? Chyba, że wozisz psa i chcesz mu umilić podróż Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|