![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 12-12-2009
Model: MONDEO MkIV teraz juz 178KM
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2007
|
Witam.
Nie mogę ogarnąć o co chodzi więc może ktoś pomoże. Mam doinstalowany BT-VC i jak powiąże telefon HTC lub Lenovo to mam tylko funkcje Oddzwoń, Zadzwoń i Książka telefoniczna. Jak powiąże LG to mam Ostatnio odebrane i Ostatnio wybrane, a raczej miałem bo teraz zginęły te opcje i są takie jak w pozostałych telefonach. Jest na to jakiś sposób by mieć te dodatkowe opcje? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Czy to jest BT/VC z USB czy bez?
Jeśli z USB - czy była robiona aktualizacja softu modułu do najnowszej wersji? Podobnie - czy telefony są zaktualizowane do najnowszej wersji swojego softu?
|
|
|
|
#3 |
|
|
Moduł jest bez USB, Lenovo i Lg to nówki sztuki więc chyba soft mają na czasie, tylko Htc to już zabytek.
Myślałem, ze może znaczenie ma jakie kontakty do wyświetlenia ustawię w telefonie, czy z karty sim czy z pamięci telefonu ale to nie ma chyba znaczenia. A jakie standardowo powinny być dostępne opcje? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Wszystkie: książka, nie odebrane, ostatnie przychodzące, ostatnie wychodzące.
Aby była książka, w telefonie trzeba ustawić flagę pozwalającą na pobieranie książki przez BT. Zwykle przy parowaniu telefonu, na telefonie pojawia się od razu pytanie czy pozwolić na pobranie książki. Trzeba się w miarę spieszyć i dość szybko odpowiedzieć, że tak. Moduły BT/VC bez USB niestety aktualizuje się IDSem (czyli ASO albo ktoś z działającym tymże...).
|
|
|
|
#5 |
|
|
Ja mam jedynie: Zadzwoń, Oddzwoń, Spis telefonów, Odrzucaj połączenie, Bluetooth. Nie mam więc ostatnich rozmów.
W sytuacji gdy ustawię w telefonie wyświetlanie listy numerów zapisanych w pamięci wewnętrznej telefonu to mam: Zadzwoń, Wykonane, Odebrane, Spis tel, Odrzucaj połączenie i Bluetooth. Warunkiem jest jednak brak numerów na tej liście. Czyli mam ostatnie rozmowy ale nie mam książki telefonicznej. Jeżeli są jakieś numery zapisane w pamięci telefonu to automatycznie pojawiają się tylko opcje opisane na początku. Jakieś pomysły? Może ten moduł Bt-Vc jest jakiś stary? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
W ASO robią niestety wielkie oczy jak pytam o aktualizację modułu BT-VC.
Może ktoś forumowiczów ma takie możliwości? |
|
|
|