![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam
Jestem zainteresowany kupnem tego samochodu: http://otomoto.pl/ford-focus-salon-p...C31006050.html Czy jesteście w stanie napisać coś o tej ofercie na podstawie zdjęć i opisu aukcji? Czy cenna jest adekwatna do stanu ? Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: Focus, były: mk1, mk2
Silnik: były:1.8TDDI 1.6 tdci
Rocznik: były:2000, 2006
|
hello, autko wydaje sie spoczko.. ale.. wg mnie trochę drogo.. ponieważ.. jest to jedna z bardziej "bardzo" podstawowych wersji FF II.. (mały licznik, klamki i lusterka czarny plastik, brak esp.. kierownica była kiedyś plastikowa)
- PAKIET SKÓRZANY ( KIEROWNICA ) -- chyba obszyta dodatkowo - KOMPUTER POKŁADOWY. -- tak jest ;-) ale nic a tej wersji z niego nie odczytasz na tym liczniku - pozostałe elementy wyposażenie które są wymienione przez sprzedawcę to bardzo podstawowe.. regulacja fotela.. kierownicy, wspomaganie kiero - też mi nowość ;-) - co do przebiegu.. jak w było serwisowane w PL salonie zawsze można tam zapytać.. ale bardzo nie lubię kiedy oglądając auto.. 90% pojazdów na liczniku kilometrów "tym małym" ma niskie wartości.. 0km 25km itp.. - ostatnia rzecz.. po jakiego grzyba ktoś pucuje silnik.. heh.. być może jestem już przewrażliwiony ;-) Reasumując..autko spoko ale wg mnie drogo i trochę kiepsko wyposażone.. Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 24-10-2013 o 21:17 Powód: Zbędne cytowanie |
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Imię: Artur
Model: Mondeo,Focus
Silnik: 1.5 Ecoboost 160 ps 1.6 ti vct 125 ps
Rocznik: 2017/2014
|
Trochę drogo,tym bardziej że potaniały takie Fokusy.Ale ja za swojego w identycznej opcji zapłaciłem(co prawda rok temu) 21.500.Zależy czego szukasz bo od handlarza wyjdzie taniej,nie znaczy lepiej.Chociaż ten też wydaje się od pośrednika.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Imię: Piotr
Model: focus mk3
Silnik: 2.0 benzyna automat
Rocznik: 2015
|
ten silnik ma 100KM a nie 115KM
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: Focus, były: mk1, mk2
Silnik: były:1.8TDDI 1.6 tdci
Rocznik: były:2000, 2006
|
były wersje 1.6 Ti-VCT 115 KM
Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 28-10-2013 o 21:54 Powód: Zbędne cytowanie |
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() Imię: Piotr
Model: focus mk3
Silnik: 2.0 benzyna automat
Rocznik: 2015
|
Zgadza się tylko że ten ze zdjęcia w ogłoszeniu to 1.6 100 KMGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 28-10-2013 o 21:54 Powód: Zbędne cytowanie |
|
|
|