![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Radek
Model: Mondeo Kombi
Silnik: 1.8
Rocznik: 2003
|
Witam Forumowiczów!
Doczytałem się w specyfikacji mojego mondeo mk3 kombi (produkcja 12 luty 2003), że posiada on Emergency Brake Assist (EBA) - z moich doświadczeń z innymi samochodami w porównaniu do Mondka (mam go od 2 mcy) wynika że albo system nie działa albo wogole go nie ma. Jeżdżąc innymi samochodami i gwałtownie hamując samochód dosłownie sam dociągał pedał hamulca do podłogi, włączały się także swiatła awaryjne - w Mondku nie mogłem nic takiego osiągnąć (co nie oznacza że samochód nie hamuje dobrze- z układem hamulcowym wszystko jest OK - mam tylko ABS, nie mam ESP). Czy macie jakieś inne doświadczenia w tej kwestii? pozdrawiam Radek |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
|
Wrzuć VIN, sprawdzimy.
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: Grzesiek
Model: Ford Mondeo Mk4
Silnik: 1.8 ON
Rocznik: 2010
|
Numerek VIN :
WF04XXGBB41B70245 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
Bez wspomagania awaryjnego hamulców.
|
|
|
|
#5 |
|
![]() Zarejestrowany: 01-07-2009
Model: MDO IV Sedan \ A3 8P \ CBR1000RR
Silnik: 2.0 PB 145PS \ 2.0 TDI CR 170PS
Rocznik: 2008
|
Główne funkcje
Data produkcji: 18.05.2001 Model pojazdu: Mondeo 2001-2007 Typ nadwozia: 4-Drzwiowy Sedan Wersja: Seria 40 Silnik: 2.0L Duratec HE SEFI (145PS) Przekładnia: 5-biegowa ręczna - MTX75 Napęd: LHD FWD Przełożenie przekładni głównej: 4.06 Norma emisji spalin: 2000 EEC (EEC 7) Klimatyzacja: Układ Klimatyz. Ze Sterow. Ręcznym Obszar: (+)"NL" Lakier: Niebieski State (metalizowany) Kolor wnętrza: Light Parchment Materiał we wnętrzu: Mars Mniej ważne funkcje Wyprodukowany W Zakładzie Genk Zest. mat. market. nr 7 Poziom marketingowy 1 Bez zest do ster temp otoczen/predk Bez wyposażenia RSO (-) SVP Exterior Paint - Metallic Bez el. uk. stabilizacji toru jazdy Bez wywietlacza ostrzegawczego Ok. przednie zamykane 1 dotknieciem Okna tylne zamyk./otwierane 1 dotkn Z Ogrzewanš Szybš Przedniš Z Regulowanym Lusterkiem Wstecznym Elekt.ster.ogrz.podwój.luster.zewn. Bez reg. temp. siedz. kierowcy Bez reg. temp. siedz. pasażera Z 2-pol. reczna regul.fotela kier. Z Elektr. 2-Kier.Reg.Siedz.Kierowcy Z regulatorem siedz. kier. 8 kier. Z reczn.2-kier.reg. siedz.pas Bez programowalnego fotela kierowcy Bez sprzegu przyczepy Ze zdalnym otwieraniem drzwi Z Ogrzew. Dyszami Spryskiwaczy Bez układu mycia reflektorów Okno dachowe uchylane/przesuw. elek Air Curtain Restrnt LH Kurtyna powietrzna - prawa strona Deployable Anti-W'Lash Restr Z intel.ograniczn. pod.pow.kierowcy Z 'intel.'ograniczn.pod.pow. pasaz. Z bocznš podusz.pow.- str. kierowcy Z bocznš podusz.pow.- str. Pasażera ze stalowym kolem zapasowym Ze Standard.Amortyzatorami Tylnymi 6.5J X 16 - 9- ram. koło ze stopu 205/55VR-16 BSW Tyre With Conventional Spare Tyre Nakrętki kół zabezp. p. kradzieżš Z Zawieszeniem Standardowym Z Hamulc. Tarczowymi Na Cztery Koła Bez wspomagania awaryjnego hamulców Bez Trakcyjnego Układu Przeciwobr. Z Przeciwobrot. Systemem Trakc. Ze Sterowaniem Prędkociš Bez Komputera Paliwowego Bez czujnika zblizeniow.przy cof. 6000CD RDS EON Pakiet wyposażenia systemu ICE 4 Bez anteny szerokopasmowej CD Storage Box Z Czterema Głonikami Bez ukł. zapewn.rozrywki rodzinie Ze Sterow.Radiem Na Kolumn. Kierown Z reflektorami halogenowymi Z Przednimi Lampami Przeciwmgieln. Z ręcznš reg.ust. reflektorów Masz tutaj wszystko co pokazuje ETIS o Twoim Fordzie.
CBR 1000RR + MICRON ![]() FORD - nigdy mnie nie zawiódł. Ostatnio edytowane przez enjoypoznan ; 21-10-2013 o 16:40 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Radek
Model: Mondeo Kombi
Silnik: 1.8
Rocznik: 2003
|
moj VIN: WF0WXXGBBW3K83551
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
gripen no rzeczywiście ma: Ze wspomag. awaryjnym hamulców
poczytaj to: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|