![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: darek
Model: FF MK2 FL
Silnik: 1,8 TDCI 115KM
Rocznik: 2010
|
witam
z powodu problemów ze znalezieniem przedniego zderzaka zastanawiam się nad zakupem nowego pomalowanego w kolorze zamiennika. Firma zderzakiwkolorze przedstawiła mi kuszącą finansowo oferte. Czy może ktoś używa zamiennika zderzaka pomalowanego przez ta firmę?? nie ma problemów z mocowaniem?? jaka jest jakość lakieru?? czy warto na zderzak użyć zamiennika?? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Aktualnie po podaniu symbolu koloru z auta zderzaki ( zamienniki ) są w miarę dobrej jakości zależy od firmy i lakiernika. Z montażem nie ma kłopotów na ogół pasują bez problemu. Kolor wiadomo mimo że podasz numer oryginalnego lakieru w aucie ten kolor może się minimalnie różnić odcieniem ale to trzeba się naprawdę przyjrzeć. Ja zamawiałem zderzak ( zamiennik pod kolor ) w innej firmie i powiem ci że jak za te pieniądze prezentuje się dobrze i kolor idealnie dopasowany. Poniżej fotka zderzaka ( zamiennika ) po zamontowaniu.
http://forum.fordclubpolska.org/albu...pictureid=5391 Jak na zamiennik wart swej ceny. Kupno używanego i ewentualne malowanie to tylko zbędny wydatek. |
|