![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Piotr
Model: sierra
Silnik: 2.0 dohc
Rocznik: 91
|
Witam wszystkich zainteresowanych i chcących pomóc .
szukam informacji jak odczytac nr sterownika od jakiej wersji on jest jaki silnik skrzynia i jaki rok , potrzebuję tych informacji muszę kupic sterownik silnika od 2.0 dohc z automatem. na portalu aledrogo jest ich pełno nikt mi na 100% nie jest wstanie powiedziec z jakiego auta jest dany sterownik jestem pewny tego skrzynia manualna SD-230 92BB-12A650-GA (2BGA) skrzynia automatyczna SD-237 92BB-12A650-KB (2GKB) szukałem informacji w całej sieci niestety nie znalazłem wiadomości na ten temat jesli ktos posiada taki z nr ze skrzyni automatycznej prosze o wiadomosc |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 08-09-2004
Model: E38
Silnik: 2,8 24v
Rocznik: 97 Shadow Line
|
odczytaj kody ze swojego sterownika i takiego szukaj
najprosciej |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 24-09-2004
Model: Fiesta mk1
Silnik: S 1300
Rocznik: 1980
|
ale ty szukasz sterownika do skrzyni czy do silnika ? bo piszesz numery do skrzyni
sterownik silnika jak go nazywasz czyli komputer znajduje się za schowkiem pasażera jak go wyjmiesz masz srebrne pudełka albo pudełko. Spisz numery i podaj. Jak coś mam kilka komputerów do dohc. Mam nadzieję tylko że mówisz o sterowniku do wtrysku bo do gaźnika to już kiedyś było ciężko dostać a teraz może graniczyć to z cudem.
|
|
|
#4 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 08-09-2004
Model: E38
Silnik: 2,8 24v
Rocznik: 97 Shadow Line
|
kolega cos mota z motorem do innego auta