![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marek
Model: Fusion +
Silnik: 1.4 16v
Rocznik: 2004
|
Witam wszystkich użytkowników forum.
Zakupiłem ostatnio fuzję z 2004 roku w wersji +, silnik 1,4 16V + skrzynia durashift. Kolor srebrny. Przyciemnione szyby. Koła 16". Przyjemnie się jeździ, jednak w stosunku do poprzedniego Opla Omegi i Scenica żony z 2007 r. jest znacznie twardszy. Wydaje odgłosy przy przyśpieszaniu jak warszawski tramwajGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Zastanawia mnie jedna rzecz, zauważyłem że mocno nagrzewa się konsola środkowa po lewej stronie na wysokości mojego kolana. Grzeje mnie w nogę i niepotrzebnie nagrzewa auto. Mógłby ktoś sprawdzić czy jego fuzja też się tak nagrzewa? Nie chce mi się demontować tej konsoli, żeby zobaczyć co jest pod spodem. Ma nadzieję, że nie jest to żaden komputer ani inna elektronika. Czekam na info. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Kuba
Model: Fiesta mk4 i pół/Fusion FL/ Focus mk3.0/ Fiesta mk7
Silnik: 1.3/1.4 Duratec/ 1.6 TDCI/ 1,25
Rocznik: 2000/2006/2011/2010
|
To normalne zjawisko, są tam umieszczone rurki układu chłodzenia i nie ma się czym przejmować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marek
Model: Fusion +
Silnik: 1.4 16v
Rocznik: 2004
|
Dzięki za odpowiedź, tak myślałem, ale wolałem się upewnić.
|
|
|
|