![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Mateusz
Model: MONDEO MK4
Silnik: 1.8 Diesel
Rocznik: 2007
|
Witam. Mam taki problem ze światłami mijania w moim focusie mk1 99r.
Gdy włączę światła mijania świeci tylko prawe światło natomiast lewe nie świeci. Lecz gdy zmienię światła na długie prawe i lewe światło świeci jak powinno. Oco chodzi? Żarówka nie jest spalona bo długie działają dobrze. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 01-07-2012
Model: Ford Focus
Silnik: 1,8 TDDi
Rocznik: 1999
|
Jest spalona Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wymień i się przekonasz.
|
|
|
#3 |
|
![]() Imię: Karol
Model: Focus
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 2000
|
W żarówce H4 masz dwa włókna, jedno od długich i drugie od mijania, spaliło się to drugie, a pierwsze dalej świeci. Ot cała historyja.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Aha ok dzięki za pomoc. O tym to ja nie wiedziałem, zaraz skocze na stacje po żarówkę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A własnie od razu tu napisze. Są jakieś lepsze/gorsze żarówki żeby po prostu lepiej oświetlały drogę? Bo może od razu bym sobie 2 wymienił na jakieś lepsze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tutaj mam H4 12V 60/55W |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Tungsram.
|
|
|
#6 |
|
|
Ok to zakupie sobie te "Tungsram"
A jeszcze np takie żarówki LED moge założyć? Czy to będzie już nie zgodne z przepisami? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() Zarejestrowany: 13-04-2013
Model: S Max
Silnik: 2,0 Tdci
Rocznik: 2008
|
Kup zwykle H4. Ja ostatnio kupowałem na Orlenie Osram za ~25zl za sztukę i bardzo ładnie świecą.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Tungsram 32zł kpl. I też jest ogromna różnica. Trzeba sobie jakoś radzić, jak ma się takie biedne reflektory Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|