![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 03-10-2011
Model: focus I, s-max, galaxy
Silnik: 1.6 benzyna, 2,0 TDCi, 2,0 TDCi
Rocznik: 2004, 2008, 2013
|
Witam
Może ktoś z Kolegów jest zorientowany kiedy pojawi się nowy S-MAX? Z netu można wyczytać, że w połowie przyszłego roku, ale może ktoś ma jakąś konkretną informację? Szukałem używki dwu- trzyletniej i odpuściłem. Teraz myślę o nowym S-Maxie. I tu dylemat, czy poczekać na zupełnie nowego, czy kupić z końca produkcji aktualną wersję w dobrej cenie ze względu na wejście nowego modelu (tak swego czasu kupiłem focusa). Zdjęcia nowego eSa niewiele mówią bo to zwykle rendery, ale patrząc na wyposażenie nowego Mondeo, szczególnie reflektory full LED i podobno siedem miejsc w standardzie, kusi mnie, żeby poczekać. Czy ktoś ma podobny "problem"? Pozdrawiam Arek |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jacek
Model: S-Max STLine/EcoSport/Mustang GT
Silnik: 2,0 TDCI /1,0 EB/5.0 V8
Rocznik: 2019/2018/2022
|
W salonie Bemo Ford powiedzieli mi,że mozna sie spodziewać w drugiej połowie 2015 r.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 03-10-2011
Model: focus I, s-max, galaxy
Silnik: 1.6 benzyna, 2,0 TDCi, 2,0 TDCi
Rocznik: 2004, 2008, 2013
|
Czyli potwierdza się połowa roku. W listopadzie będzie nowe Mondeo u mnie w mieście więc idę na pewno zobaczyć to cudo, żeby zaostrzyć apetyt na eSa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|