![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: B A R T E K
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6 100KM
Rocznik: 2007r.
|
Witam,
Jesienią mam w planach zmianę radia w mojej Foczce. Chciałbym was zapytać jakiego radia używacie w swoich autach. Rozglądałem się za chińczykami, tymi droższymi, w kształcie seryjnego radia. Te radia oferują naprawdę wiele. Chciałbym poznać zdanie reszty i dowiedzieć się, jeżeli zmienialiście, jakiego radia używacie.
|
|
|
#2 |
|
|
Nikt nie korzysta z innego radia niż fabryczne?
|
|
|
#3 |
|
|
nic?
|
|
|
#4 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 18-06-2013
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Cytat:
A może wystarczy przeczytać istniejący wątek => jest tam wiele opinii [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Na ten temat jest wiele wątków - ile z nich przeczytałeś? np. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam pankrakus
|
|
|
|
#5 |
|
|
O ile dobrze widzę to jest na temat do Mondeo. Poza tym zadałem pytanie na temat kto jakiego radia używa jeżeli to nie jest seryjne radio. Co do czytania czytałem ponieważ nawet się wypowiedziałem w jednym z nich - radio Android. Nie tworzę wątków z lenistwa tylko dlatego, że nie ma tam informacji dla mnie.
|