![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Arek
Model: Focus mk2
Silnik: 1,6 benzyna
Rocznik: 2005
|
witam. czy ktos z forumowiczow moze polecic dobry warsztat montujacy lpg we wlocku? oczywiscie sekwencja. ford focus 1.8. pozdro
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
elo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. moj ojciec montował ponad rok temu na wienieckiej w krysgazie i jest zadowolony a co do montowania sekwencji w fordzie to popytaj ponoc gaz w fordach to porażka ale jak jest naprawde to ci nie powiem mam benzynke i o gazie nawet nie myśle pozdro.
|
|
|
|
#3 |
|
|
wreszcie jakis post. tez slyszalem o tym warsztacie. same dobre opinie. prosze o posty wlascicieli focusow,jednakze dzieki za wypowiedz i pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Imię: Jacek
Model: Mondeo II i IV
Silnik: 2.0 16V i 2.0 tdci
Rocznik: 1998 i 2007
|
Polecam na ul. Jana Pawła 100 metrów za lasami zakład Madro po prawej stronie jadąc z Włocławka.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
wiem, bylem, chcialem tam podpiac foke pod kompa, ale koles stwierdzil, ze aby podpiac foke musze u niego zalozyc instalke(co najmniej dziwny tok rozumowania,jak dla mnie). pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Seweryn
Model: Fusion
Silnik: Duratec 1.4
Rocznik: 2010
|
Ja montowałem gaz na Dobrzyńskiej 60. Decyzję podjąłem po przeprowadzeniu dogłębnego rozeznania co do jakości montażu i wykonania oraz uzyskaniu rekomendacji Firmy Stag.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Jak miałem jeszcze focusa z benzyną, to zakładałem u nich: Auto Gaz Włocławek
Nie miałem żadnych zastrzeżeń przez 2 lata eksploatacji, aż sprzedałem auto. |
|