![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::average
![]() Imię: Mariusz
Model: Fiesta
Silnik: 1.3
Rocznik: 2005
|
![]()
Witam serdecznie wszystkich. Posiadam Focusa 99r 3d HB granatowy metalik, mam auto od 3 miesięcy przesiadłam sie z Primery P 11.144. Moje pytanie brzmi. Chce troche go zmodyfikować tzn lampy przod black angel eye soczewki plus w lampy diody cree 3600lumentow , kierunki dymione, tylne dymione ciemne szyby tyl, felga 15 czarna. I jak to jest z tymi lampami przed i po lifcie gdybym kupił z kierunkami czy duzo jest przerabiania? Czy nie będzie to wiejsko wyglądało chodzi mi o minimalizm a zarazem czystość bo nie odpowiada mi lampy białe tylne czerwone troszkę chce zrobić jednolita bryle plus za jakiś czas pomalować go całego plasti dip lub czarna perła
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Imię: B A R T E K
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6 100KM
Rocznik: 2007r.
|
![]()
Felga to troszkę większa niż 15" by się przydała Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#3 |
![]() Imię: Mariusz
Model: Fiesta
Silnik: 1.3
Rocznik: 2005
|
![]()
Chodzi też o ekonimike niestety by zbyt dużo nie palił :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ford::advanced
![]() Imię: Maciek
Model: było MDO MK1 HB Citreen Geel RS & mk2 TD -jest Fokus mk2 lift GHIA sedan
Silnik: 2,0 TDCI 136KM
Rocznik: 2008r
|
![]()
Witam, wcale dużo Ci nie spali- jeździłem w Mondeo mk1 td na 185/65 R14 a w tym roku wreszcie dorobiłem się alu 16 205/55 i jak mam teraz pół litra więcej spalanie to max a prowadzenie pewniejsze no i lepszy wygląd, co do lamp tył i kierunków to albo lakier specjalny do lamp albo folia przyciemniająca-wg mnie folia praktyczniejsza bo jak Ci się odwidzi łatwiej usunąć niż farbę (wiem bo usuwałem żonie z lamp Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. żmudna robota była) o można wybrać ciemniejsza folie lub jaśniejszą wedle upodobania, najlepiej jakbyś foto swojego auta wstawił łatwiej było by coś doradzić
![]() |
#5 |
![]() Imię: Mann
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0
Rocznik: 01
|
![]()
zrób go wizualnie na RS, felgi 18" i tyle w temacie
czysto, schludnie bez zbednych kombinacji plasti dip wg mnie wyglada slabo |
![]() |