![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Mariusz
Model: s max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2007
|
Witam mam taki problem z licznikiem convers+ ze jak gasze samochod to ciagle wyskakuje mi na wyswietlaczu komunikat z monitorem wnetrza i pytajnikiem tak jakby na oswietleniu 2 i 3 rzedu siedzen. Zazancze ze wszyskie zarowki dzialaja na podsufitce i tak jakby tam byl jakis blad. Spotkal sie juz ktos z czyms takim i jakie moze byc ewentualnie rozwiazanie probnlemu?
Ostatnio edytowane przez mariausz12 ; 06-04-2016 o 17:49 Powód: zly temat |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2023
|
A monitor wnętrza to przypadkiem nie jest alarm?
Czy auto przypadkiem nie pyta się czy włączyć alarm czy nie? Polecam zajrzeć do instrukcji do swojego samochodu. Każdy komunikat tego typu powinien tam być teoretycznie wyjaśniony.
|
|
|
#3 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 27-03-2014
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI 163KM
Rocznik: 2011
|
Ale czy to jest problem? Monitoring wnętrza to funkcja alarmu. Jeśli wolisz żeby nie pytał to mozesz to zmienić w conversie.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Sprawdze jutro, ale moze i macie racje z tym alarmem. Cos mi sie wydaje ze ustawialem juz w menu alarm i tam bylo zeby pytac za kazdym razem i ogolny czy cos takiego. Nic, sprawdze jutro, ale ta ikona na wyswietlaczu tak troche dziwnie wyglada. Widac dwoje przednich drzwi, a tylnich juz nie i tam jest pytajnik jakby w kierunku podsufitki. Czytalem instrukcje ale juz nie pamietam. Zobacze jutro. Dzieki chlopaki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Moderator
![]() Imię: Dominik
Model: Galaxy mk2
Silnik: 2.3+LpgTech516
Rocznik: 2000
|
Proszę poprawić tytuł na zgodny z zasadami
|
|
|
|
#6 |
|
|
tytul porpawiony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dzieki i sorry za blad
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Mieliscie racje ze to z alarmu. Juz jest ok wszystko. Dziekuje za pomoc i temat mozna zamknac. Pozdrawiam
|
|
|
|