![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 18-06-2008
Model: mkIV
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2011
|
Witam poszukuje dobrej firmy która założy mi alarm do mondeo mk4 chodzi mi o alarm taki abym nie musiał nosić dodatkowego pilota tylko działał na oryginalnym pilocie.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: TOMEK
Model: FORD MONDEO MK4
Silnik: 2,0 benzyna
Rocznik: 2009
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
|
Możesz alarm tanio dołożyć samemu - poczytaj tutaj -> [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
#4 |
|
ford::professional
![]() Imię: Jacek
Model: Galaxy '14
Silnik: 2.0 TDCI 163KM
Rocznik: 2014
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() Zarejestrowany: 16-06-2010
Model: Passat B7
Silnik: 1.4 TSI 160KM
Rocznik: 2014
|
Sprecyzuj: Lewo- czy Prawobrzeże? Po zachodniej stronie Odry mogę polecić Auto Marka, za Platanem na Jagiellońskiej, niedaleko przejazdu kolejowego, kilka razy u nich różne rzeczy już robiłem i za każdym razem zrobili dobrą robotę.
|
|
|
#6 |
|
![]() Zarejestrowany: 02-09-2013
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2006
|
ja na swoim mk3 mam naklejkę autoradio zielonogórska 33. Auto kupiłem już z alarmem i nie sprawia żadnych kłopotów i przede wszystkim chodzi z fabrycznym pilotem w kluczyku. Alarm zakładał poprzedni właściciel mój kolega. ja w poprzednim aucie zakładałem gdzieś na Klonowica na przeciwko szpitala w tych garażach tam jest jakaś szkoła chyba. gość fachowo zakładał też bez problemowo i dosłownie chwilkę mu to zajęło dosłownie tyle, że zdążyłem autobusem zajechać na niebuszewo do chaty a on już dzwoinł, że autko do odebrania. Niestety nie pamiętam nazwy ale gośc to ponoć były kriminalistyk policyjny, który się chwalił, że ponoć dobrze zna sposoby kradzieży także stara się je odpowiednio zabezpieczyć.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Paweł
Model: Focus MK2 Kombi/ S-max 1.8TDCI
Silnik: 1.6 TDCI / 1.8 TDCI