![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 06-09-2008
Model: Galaxy
Silnik: 1.9 tdi (110)
Rocznik: 1998
|
No i w końcu mam mp3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS. Do Moderatorów. Wiem że to nie ten dział na ten temat , ale na dział audio nie zagląda wiele osób. A tutaj może kogoś zaciekawić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez albert 53 ; 02-03-2015 o 20:52 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
Mnie zaciekawiło. Co to jest/jak to działa?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Witek
Model: Fordy: Galaxy / Grand C-Max
Silnik: 2.0i DOHC / 1.6 EcoBoost
Rocznik: 02'1996 / 05'2011
|
... Przyłączam się do pytania kolegi powyżej ...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.......
... w miejsce napędu magnetofonu wstawiłeś(?) moduł z wejściem USB i Audio plus czytnik pamięci... ... daj jakieś namiary gdzie to można kupić ..... ewentualnie jakiś schemat jak to zrobić .......
Ostatnio edytowane przez Witek_1958 ; 01-03-2015 o 10:59 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 06-09-2008
Model: Galaxy
Silnik: 1.9 tdi (110)
Rocznik: 1998
|
Taki moduł można kupić np. tutaj [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] , czasem bywają na allegro.
Mechanizm kasety został wyrzucony , została tylko płytka elektroniczna bo jej nie mogłem usunąć aby wszystko działało poprawnie, z niej wyprowadziłem zasilanie i włącznik modułu. Wyjście audio zrobiłem już dawno wlutowując je za procesorem tda Jak kupię żaróweczki do podświetlania przycisków w radiu to zrobię zdjęcia środka , bo widzę że jakieś zainteresowanie jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Moderator
![]() Imię: Dominik
Model: Galaxy mk2
Silnik: 2.3+LpgTech516
Rocznik: 2000
|
Popraw tytuł na zgodny z zasadami
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Sorry, ale audio to audio. Jak ktoś będzie szukał to tu.
Ostatnio edytowane przez deku ; 02-03-2015 o 08:36 |
|
|
|