![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 07-02-2013
Model: Galaxy 1,9tdi
Silnik: 1,9tdi
Rocznik: 2000
|
Witam.
Przyjmuję ostrzeżenie na klatę, bo założyłem juz podobny temat i nie otrzymalem podpowiedzi, a tytuł dałem taki że "pożal sie Boże". [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Proszę o podpowiedz, bo aukcja kończy sie jutro. Czy można bez problemu podmienic takie radioodtwarzacze? taki [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] na takie [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]. Nie mam pojęcia czy bedzie pasowało w ramkę, czy trzeba stosować jakięś dodatkowe moduły, gdzieś doczytałem, że stare radia nie pasują do aut powyżej 2000r., mój Galaxy jest z 2000r. ale w wer. MkII. Przepraszam za zamieszanie i pozdrawiam myty |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 18-06-2013
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Witam
1) Zapomnij 2) NA pewno nie radio od Mondeo mk3 3) Kostki [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 4) Radio w Galaxy a) ma taki kształt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. b) a NIE taki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 5) a) wnętrze z Twoim radiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. b) Galaxy z prostokatnym radiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przecież tam nie ma co wyciąć aby zmieścić większe radio pozdrawiam pankrakus
------------------------------------------------------------- katalog części online Instrukcje obsługi PDF Ostatnio edytowane przez pankrakus ; 02-03-2015 o 14:23 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
W takim razie nie można w Galaxy zamontować innego radia, tylko takie jakie zamieściłes na rys. A ?
Własnie takie mam radio tylko zamiast kasety mam cd. To można w nim zamontować inne radio? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 18-06-2013
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Witam
Widzę dwie opcje: a) "zwykłe" radio w rozmiarze 1DIN Trzeba by wczesniej sprawdzić na allegro czy są ramki redukcyjne do Galaxy b) uniwersalne radio w rozmiarze 2DIN => trzeba by sprawdzić wymiary otworu oraz wymiary nowego radia np. takie radio [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam pankrakus
|
|
|
#5 |
|
|
Dzieki
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
, bo juz myślałem że nie można w Galaxie zmienić radia. Z Claironem nie będę szalał, bo taniej pod radio podłączyc samsunga na androidzie który leży a szufladzie.
Takie coś kupię, piszą że pasuje do Galaxa i dają ramkę i kieszeń [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Dzięki za zainteresowanie, pozdrawiam myty ps. czy to możlliwe, ze do Galaxy MkII nie można kupić nowszego modelu 6000CD ??? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Docelowo miało być takie coś, właściwie więcej jako bajer niż navi (temat navi PNA, na Androidzie i inne jest przeze mnie dość dobrze zgłębiony) myślałem że da się to zamontować, ale widze że radio w Galaxy to trudny temat. Dobrze że sie nie wyrwałem i zakupiłem jakiś "fajny" radioodtwarzacz. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam Ostatnio edytowane przez myty ; 03-03-2015 o 11:08 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Kupione, zamontowane, Pioneer DEH-1700UGB Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam myty |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
No i będzie pan zadowolony!
A tak przy okazji: Co za "głowa radziecka" żeby kilkanaście lat wkładać różne radia do aut i wszystkie je nazywać "6000CD"... |
|
|
|