![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: Ford grand cmax
Silnik: 2.0 TDCi z powershift
Rocznik: 2014
|
Witam mam takie pytanie zwiazane z ustawieniem swiatel ,poprzednio mialem vectre 10cio letnia i w vectrze po podpieciu pod komputer moglem sobie ustawic rozne kombinacje ale interesuje mnie tylko wlaczenie swiatel w ten sposob ze mam przelacznik swiatel wlaczony caly czas a jak gasze auto i wyciagam kluczyk ze stacyjki to swiatlo gasnie i zapala sie znowu jak odpale auto, jest mozliwosc ustawic tak swiatla ??? Z gory dzieki za odpowiedzi
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysztof
Model: Ford Grand C-Max Titanium
Silnik: 1.0 EcoBoost 125KM
Rocznik: 2013
|
Też mam Grand C-max-a i nie mam takiego problemu. Ustaw przełącznik w położeniu "0" lub automat "A" (2 skrajne położenia przełącznika). W obu przypadkach zapalają się światła po uruchomieniu auta.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::professional
![]() Imię: Marian
Model: Focke-Wulf
Silnik: 1.6EB 207KM/333Nm
Rocznik: 2011
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Koledzy zapominają, że aby tak działało, to musi być tak właśnie ustawione w konfiguracji samochodu. Na Polskę tak jest domyślnie, ale na innych rynkach nie. Z profilu kolegi
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
widać, że jakoś tak może mieć auto nie na Polskę...
Czyli trzeba wziąć kabelek ELM327 przerobiony albo też na STN1170 (wtedy nie musi być przerobiony), wziąć program FoCCCus i ustawić sobie w konfiguracji tak jak trzeba...
|
|
|
|
#5 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: Ford grand cmax
Silnik: 2.0 TDCi z powershift
Rocznik: 2014
|
Wlasnie o to chodzi ze mam angola choc z tego co wyczytalem z VIN to skladany w niemczech i jak wlacze swiatla i wyciagne kluczyk to mi sie pala dalej swiatlaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kolego tedi_k dzieki za podpowiedz ale ja nie zabardzo kumam mozesz jasniej mi to rozpisac jak dla bladynki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. skad wezme takie kabelki i skad wziasc program ???
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Są koledzy w UK, którzy to potrafią ogarnąć. Odradzam robotę "u blondynki"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|