![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
Latający Holender
![]() Imię: Mariusz
Model: Focus MK3
Silnik: 2,0 tdci ProTurbo
Rocznik: 2016
|
Witam i pozdrawiam wszystkich jestem nowym urzytkownikiem forum
Kupiłem ostatnio mkIII 2001 po miekkim dachowaniu co sprawdzić w silniku (a może chtoś wie gdzie?w okolicach szczecina)po wywrotce na dach?prosze o pilną pomoc (auto narazie sie maluje)zapomniałem dodać z silnikiem 2,0 tdci
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-09-2006
|
kuzyn wziol z niemiec mondka 2002 tdci po lekkim dachowaniu.
do turbiny dostal sie olej bo fiksnol u cie bie tez tak moze byc wiec przez kilka pierwszych kilometrow bylo za nim bialo no i nie mial mocy bujal sie tylko do 150k\h no a to 130km okazalo sie ze turbina nie szla pelna mocą przy skrzyni biegow jest maly zbiorniczek od turbiny jakis cisnieniowy no i on pekl podczas fiksa wymienil i smiga jak ta lala |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Latający Holender
![]() Imię: Mariusz
Model: Focus MK3
Silnik: 2,0 tdci ProTurbo
Rocznik: 2016
|
Dziekuje z podpowiedz napewno jutro to sprawdze ,nobene turbina byla juz w serwisie na czyszczeniu pozatym powymieniałem wszystkie filtry i wyczysilem przeplywomiez jutro jak poskladam i sprawdze bede odplal (chlopaki mieli zakaz odpalanie przed koncem naprawy)poza tym jestem w takcie wymiany klimy manuala na klimatronika cóz gdyby komuś z kolegów wpadlo jeszcze cos co trzeba sprawdzic z góry dziekuje :fcp2
|
|