![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Janusz
Model: MK2
Silnik: !,6 dci
Rocznik: 2007
|
Witam w moim Focusie z 2007 radio nie czyta płyt CD
Myślałem że stare płyty cd są uszkodzone i dziś nagrałem nową z piosenkami w formacie Mp3 ale nie działa i pisze error cd. moje radio to 600cd Czytałem że nie wszystkie radia czytają mp3 to trochę dziwne dla mnie jest, moje pytanie to co zrobić by słuchać swoich piosenek ? Bo o USB czytałem że trzeba wymienić radio tylko na jakie ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Czy radio czyta płyty audio? Czy kiedykolwiek czytało MP3? Jeśli masz poniższe radio = prostokątne 6000 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to ono nigdy nie czytało MP3 Jeśli chcesz słuchać MP3, to włóż radio od Focusa w wersji MP3 (nie pomyl z radiem od Mondeo albo z radiem Sony 6CD) foto poglądowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 14-02-2016 o 21:21 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Hej
Nie wiem czy to radio czytało mp3 bo auto posiadam od 2 tygodni a moje radyjko jest takie bardziej z zaokrąglonymi rogami i z 12 przyciskami ale podobne do 1 zdjęcia. Jak dodałeś fotki do postu ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
Jeśli jest z 2007 roku, to na 101% nie czyta mp3. To pewnie takie:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zresztą, w temacie jest "CD". Zdjęcia dodaje się żółtą ikonką obrazka. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Dokładnie takie jak na tym zdjęciu, poczytałem chyba wszystko i chyba najlepszym rozwiązaniem jest zakup ramki i radyjka . Ceny innych oryginalnych radio są ponad 1000 zł . i w sumie stwierdzam ze ford w swoich autach montował badziew , mam nadzieję że auto mi trochę pojeździ bez awaryjnie. jak chcę dodać fotę to pisze mi http:// i co dalej ?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023