![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 04-03-2013
Model: Mk5
Silnik: 1.25
Rocznik: 2001
|
Witam, jest tutaj na pewno już dużo takich tematów ale sugerując się na dwóch z nich spędziłem 5 godzin jak prostytutka na kolanach przy aucie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mianowicie mam problem z podłączeniem centralnego zamka. Kupiłem uniwersalny sterownik centralnego zamka i nie potrafię go podpiąć. Pomoże mi ktoś z tym?
Tutaj wrzucam schemat który przy nim dostałem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zdjęcie kabli wychodzących z zamka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W kablu biało-fioletowym i pomarańczowo-czarnym po nakłuciu multimetrem jest 12v. Za słupkiem zaczynają się schody, ponieważ są 2 kable biało-fioletowe (chudy i gruby) , 1 pomarańczowo-czarny, 2 żółto-czarne, czarny i jeszcze jakieś inne nieistotne przy centralce. W tym miejscu się pogubiłem, korzystałem z podpowiedzi jednego z tematów : [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i udało mi się zrobić tylko tak że się zamykało. Po wielu innych próbach rozmontowałem wszystko i postanowiłem założyć tutaj temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bardzo proszę o wyrozumiałość. Samochód to ford fiesta mk5 2001r. Oryginalny centralny zamek z kluczyka i oryginalne otwieranie bagażnika ze środka. Ostatnio edytowane przez Doberman111 ; 19-05-2015 o 00:39 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Proszę poprawić tytuł tematu.
Poradnik, czyli jak pisać zgodnie z zasadami panującymi na tym forum http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=145988 |
|
|
|