Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Fiesta
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 16-05-2015, 21:01   #1
Doberman111
ford::amateur

Model: Mk5
Silnik: 1.25
Rocznik: 2001
Domyślnie Centralny zamek, NOXON T3

Witam, jest tutaj na pewno już dużo takich tematów ale sugerując się na dwóch z nich spędziłem 5 godzin jak prostytutka na kolanach przy aucie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mianowicie mam problem z podłączeniem centralnego zamka. Kupiłem uniwersalny sterownik centralnego zamka i nie potrafię go podpiąć. Pomoże mi ktoś z tym?
Tutaj wrzucam schemat który przy nim dostałem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zdjęcie kabli wychodzących z zamka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W kablu biało-fioletowym i pomarańczowo-czarnym po nakłuciu multimetrem jest 12v.
Za słupkiem zaczynają się schody, ponieważ są 2 kable biało-fioletowe (chudy i gruby) , 1 pomarańczowo-czarny, 2 żółto-czarne, czarny i jeszcze jakieś inne nieistotne przy centralce.
W tym miejscu się pogubiłem, korzystałem z podpowiedzi jednego z tematów : [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i udało mi się zrobić tylko tak że się zamykało. Po wielu innych próbach rozmontowałem wszystko i postanowiłem założyć tutaj temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bardzo proszę o wyrozumiałość.
Samochód to ford fiesta mk5 2001r. Oryginalny centralny zamek z kluczyka i oryginalne otwieranie bagażnika ze środka.

Ostatnio edytowane przez Doberman111 ; 19-05-2015 o 00:39
Doberman111 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 17-05-2015, 13:25   #2
wojtekn
Moderator

Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Centralny zamek Fiesta mk5

Proszę poprawić tytuł tematu.

Poradnik, czyli jak pisać zgodnie z zasadami panującymi na tym forum