![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Kamil
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
|
Cześć,
Posiadam fotele skóra\alcantara jednak skóra od wsiadania i wysiadania posiada białe kreski. Dowiedziałem się że można użyć farby do skór i nie będzie tego widać. Problem polega na tym że nie wiem jaką farbę wybrać do tego kolor Infinity Blue. Znalazłem na tej stronie jakąś farbę jednak nie widzę na liście mojego koloru ([Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]). Prosiłbym o pomoc w poszukiwaniach i doboru farby |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krystian
Model: Focus MK2
Silnik: 2.0 PB 145 KM
Rocznik: 2005
|
proponuję zajrzeć na
lederzentrum.pl/ wysyłasz im próbkę swojej skóry i idealnie dobiorą kolor farby :-) polecam kosmetyki do pielęgnacji i renowacji skór z Colourlock. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Hmm... wygląda bardzo ciekawe. Dzięki na pewno się z nimi skontaktuje ;D
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Dokładnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak nie masz z czego uciąć kawałka z pod spodu fotela to jak możesz wyślij zagłówek. Jest jeszcze jedna firma godna polecenia o której nie wiem jakim cudem, ale zapomniałem - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Przy okazji mam jedno pytanie. Zagłówek od strony kierowcy ( skórzany oczywiście ) patrząc pod światło jest jakby błyszczący\wypolerowany od głowy.
Zastanawiam się czy jest to do naprawienia czy lepiej szukać nowego zagłówka. Postaram się później dosłać zdjęcie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez KamilSTI ; 06-09-2015 o 12:49 Powód: Znalazłem zdjęcie :) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
ford::average
![]() Imię: Maniek
Model: Mondeo mk3
Silnik: 1.8 125KM
|
Przede wszystkim to trzeba go wyczyścić. Zestaw z colourlocka (z cleanerem strong) pozwoli Ci doprowadzić fotele i kanapę do ładu.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Taki właśnie mam plan tylko zastanawia mnie czy samo czyszczenie wystarczy.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Ewidentnie tutaj skóra została przetłuszczona, mocny cleaner sobie z tym poradzi, bo nie widać aby skóra była wytarta.
|
|
|
|