![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 28-03-2006
Model: Ford Fiesta
Silnik: TDCi
Rocznik: 05
|
![]()
witam serdecznie
Jaki jest rozmiar poszczegolnych wycieraczek w fiescie mk6? pozdrawiam serdecznie ps Jaka musi byc cena wycieraczek valeo swt <tych takich co wygladaja jak pasek gumy, gr volkswagena takie montuje w serii>, zeby mozna bylo powiedziec ze to okazja? Lub kto robi inne dobre tego typu wycieraczki ktore spasuja do Fiesty MK6?
http://forum.fordclubpolska.org/viewtop ... 794#194794 Zapraszam do oglądania i komentowania tych dwoch filmów o wyścigach Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 22-10-2015 o 08:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 11-02-2004
Model: Focus, Fusion
Silnik: PNDD + LPG, FXJA + LPG
Rocznik: 2018, 2006
|
![]()
560 i 410 mm
Ford'a kup. Robi je SWF U Jacka +-40PLN
![]() |
#3 |
|
![]()
Ale ja bym chcial takie nie na metalowym stelarzu, tradycyjne tylko takie wycieraczki ktore sa megaelastyczne i wygladaja jak kawalek uszczelki od drzwiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Te swf to takie wlasnie sa jak z grupy volkswagena?
aha.. i kto to jest Jacek?
http://forum.fordclubpolska.org/viewtop ... 794#194794 Zapraszam do oglądania i komentowania tych dwoch filmów o wyścigach |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Jak chcesz Flat Blade'a to musisz sztukować. Ceny Valeo, Bosha i SWF są podobne:
około 100PLN za obie.
![]() |
#5 |
|
![]()
no własnie... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hmm... Dziekuje za pomoc
http://forum.fordclubpolska.org/viewtop ... 794#194794 Zapraszam do oglądania i komentowania tych dwoch filmów o wyścigach |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 31-03-2006
|
![]()
Ja w swojej założyłem wycieraki CAIPER (550, 400 i 280 na tył). I nie powiem, ja być zadowolonyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A tanie są jak barszcz...
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
w zwiazku z tym mam prosbe, apel azeby jak dajemu komus rade, to zeby najpierw sprawdzic swoje info i jak sie ma 100% pewnosci to dopiero wtedy poslac informacje w obieg pozdrawiam PS Koszt tych wycieraczek to 64 zl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
|
![]()
Jestem wstrząśnięty. Współczuję przede wszystkim sprzedawcom, którzy odnieśli porażkę
przy próbie tłumaczenia, że +- 1cm w wycieraczkach, to ma takie znaczenie, jak kąt zagięcia banana na jego smak. Zastanawiam się w tej chwili, czy nie dawać oleju przez zalaniem do analizy w CLN, bo jeszcze wyjdzie 5W-31 i co wtedy. Cytat:
to podałem ich wymiary ze strony producenta: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Cytat:
wycieraczkami o przejeżdżające samochody. Jeśli odniosłeś jakieś straty moralne, to roszczenia kieruj do ww. firmy.
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
A ja nadmienie , ze w kazdym hipermarkecie mozna kupic bez problemu wycieraczki 410mm i 560mm, to samo na CPN'ach. Baaa, 550 i 400 sa prawie nie do dostania(przynajmniej w Warszawie).
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Widze ze koledzy sa drazliwi gdy zwraca sie im uwage ze nie maja racji...
Ja tylko powtarzam wraz za fordowska nalepka ktora sie miesci na fordowkim pudelku z fordowkimi wycieraczkami wykonanych dla forda do forda fiesty I ta nalepka stwierdza 550 i 400 a to ze kolega jezdil na mot gumach, gum motach lub innych to akurat mnie nie interesuje bo pytalem o rozmiar wycieraczek w fordzie montowanych standardowo a nie jakie mozna wstawic najwieksze nie rozumiem skad ten sarkazm u kolegow pod moim adresem no ale coz... szkoda ze mnie jeszcze nie zwyzywaliscie od debili itp a zahaczac pisze sie przez "H"
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|