![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Michał
Model: Ford Kuga MK2
Silnik: 2.0
Rocznik: 2013
|
Cześć,
Mam spaloną żarówkę, światło postojowe w zderzaku po stronie kierowcy. Po wymianie żarówki na nową dalej nie świeci, gniazdo nie jest zaśniedziałe, myślałem, że nowa żarówka jest wadliwa i sprawdziłem 2 żarówkę i też nie działa. Przeciwmgielna i kierunkowskaz działały bez problemu. Po złożeniu wszystkiego pojeździłem z 15 minut i nagle lewy kierunkowskaz zaczął szybko mrugac i żarówka też nie świeci po tej samej stronie co postojowa. Macie jakieś pomysły gdzie szukać problemu ? Bezpieczników nie sprawdzałem, bo nie wiem który dokładnie sprawdzić. Dziękuję za pomoc. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
1) Miernikiem sprawdzic czy dochodzi prąd do wtyczki 2) Możliwy problem z masą pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 01-11-2024 o 08:04 |
|
|
|