![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Mateusz
Model: C-MAX MK1 / FOCUS MK3 / FIESTA MK7
Silnik: 2.0 TDCi 140KM / 1.0 EcoBoost 125 KM / 1.25 Duratec 82KM
Rocznik: 2005 / 2013 / 2015
|
Koledzy, który Autoryzowany Zakład Napraw Nadwozi Forda w okolicach Katowic - Krakowa jest wg was godny polecenia. Poza GRUPĄ PGD. Po przygodzie z dealerem z Jasnogórskiej w Krakowie, którą opisałem w poście: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] szukam jakiegoś pewnego serwisu.
Jakieś sugestie? Na zdjęciu poniżej widok z dzisiejszego poranka. Szczecin, parking pod hotelem. Sprawca nieznany. Powiadomiona policja więc liczę że może uda się znaleźć kolesia (na terenie parkingu są kamery). Mam AC w PZU wariant serwisowy zniżki 40%. Czy ktoś z was miał podobną przygodę? Udało się ustalić sprawcę? Na co należy zwrócić uwagę przy tego typu szkodzie? Chciałbym załatwić sprawę bezgotówkowo. Zgłaszam szkodę, wybieram serwis i lecą mi zniżki z AC a w przypadku gdyby udało się ustalić sprawcę to obciążenie naprawą spada na jego OC, a moje zniżki AC wracają do stanu pierwotnego? Jak to wygląda? |
|
|
|