![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 02-01-2016
Model: Fusion
Silnik: 1.4 disel
Rocznik: 2004
|
Witam
Niedawno kupiłem Forda fusion z 2004 roku dostałem do niego 2 kluczyki i 2 piloty (zdjęcia pilotów dołączam) własciciel twierdzi że działały ... tylko jeden mu wpadł do kałuży i przestał, a w drugim pewnie wyładowała się bateria bo jej nigdy nie wymieniał, więc wymieniłem wszystkie baterie i nadal nie działa w sęsie że drzwi sięnie zamykają / otwierają / alarm milczy, a sam pilot po naciśnięciu któregoś z przycisków świeci(mruga niebieską diodą) były własciciel to mój bardzo dobry kolega więc nie ma powodu żeby mnie kłamać... sprawdzałem bezpieczniki za schowkiem i tam jest ok czy ktoś wie jaka może być inna przyczyna jeżeli wcześniej działało ? z góry dziękuję za każdą informację Pozdrawiam Mariusz Ostatnio edytowane przez Łysolek ; 03-01-2016 o 19:55 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Fusioneer
![]() Imię: Rafał
Model: Fusion Trend Gold-X
Silnik: DuraTec 1.4 (FXJA)
Rocznik: 2009
|
Proszę poprawić tytuł tematu na bardziej konkretny, gdyż z problemem przychodzi tu każdy.
Poradnik, czyli jak pisać zgodnie z zasadami panującymi na tym forum: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ...oraz instrukcja, jak poprawić tytuł tematu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Ostatnio edytowane przez Jitter ; 03-01-2016 o 21:37 |
|
|
|