![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Panowie (i Panie) od dłuższego czasu rozglądam się za Focusami i wpadł mi w oko poniższy egzemplarz: http://olx.pl/oferta/ford-focus-2-0-...tml#214a7078ef
Generalnie auto "wisi" na OLX od około 2 tygodni, Cena początkowa 13.500 zł. Czy możliwe jest aby był oferowany w tak niskiej kwocie razem z instalacją gazową? Prosiłem sprzedającego o podanie numeru VIN, niestety bez odpowiedzi. Czyżby jakiś przekręt? Nie wspominając o roku produkcji... Pozdrawiam! Ostatnio edytowane przez pupgo ; 07-01-2016 o 01:20 |
|
|
|
#2 | |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 21-09-2009
Model: Focus C-Max , Fusion
Silnik: 2.0 16v 145KM , 1.6 Tdci 90KM
Rocznik: 2006 Silver Polar, 2006 Jeans Metalik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
c-matix masz trochę racji. Dzwoniłem kilka dni wcześniej zapytać czy aktualne, następnie mailowo zwróciłem się o numer VIN. Może rzeczywiście facet zlał temat odnośnie takiej formy kontaktu. Dzisiaj jeszcze dokładniej o wszystko wypytam. Z drugiej strony jeżeli wszystko z samochodem jest tak, jak twierdzi sprzedający, to czy podana cena nie jest raczej znacznie zaniżona?
|
|
|
|
#5 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
A co to ta silnik 2.0 115KM?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::average
![]() Imię: Łukasz
Model: Ford Focus mk2
Silnik: 2.0 PB
Rocznik: 2006
|
Dużo o aucie nie napisał, obstawiam, że albo był bity albo bierze mu olej hurtowo. Mimo wszystko jeśli miałbym blisko pojechałbym sprawdzić...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Ja w tym ogłoszeniu maila nie widzę, więc nie ma co się dziwić że nie odpisuje.
|
|
|
|