![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 07-10-2014
Model: Ford Fiesta Sport + Fiesta Titanium Econetic
Silnik: 1.6 Tdci DPF FAP 95KM + 1.6 Tdci 95KM Econetic
Rocznik: 11.2013 + 06.2014
|
Mam pytanie odnośnie systemu applink wbudowanego w fiesty po lifcie. Miał wyjść TomTom na urządzenia z androidem współpracujący ze wszystkimi radiami w fieście wyposażonymi w applink. Czy ktoś z tego korzysta lub może podpowiedzieć jaką aplikację TomTom należy zainstalować? W oficjalnej dokumentacji jest podane że w 2014 miał być wydany - patrz link na dole posta - (str 8-9, w pliku PDF 5)
Czy są tak wogóle jakieś jeszcze przydatne aplikacje poza Spotify? (reszta podana tutaj raczej nie ma zastosowania) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez juniorkm7 ; 15-01-2016 o 15:33 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Dzwoniłem do wsparcia TomTom i pytałem o to samo Oni w TomTomie o czymś takim nie słyszeli Google pokazuje artykuły z zapowiedziami firmy TomTom, ale wygląda na to, że na obietnicach się skończyło W Google Sklepie są jakieś 2 aplikacje nawigacyjne ale płatne => nie miałem możliwości przetestować => obawiam się, że może nie być języka polskiego pozdrawiam Arturek
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 07-10-2014
Model: Ford Fiesta Sport + Fiesta Titanium Econetic
Silnik: 1.6 Tdci DPF FAP 95KM + 1.6 Tdci 95KM Econetic
Rocznik: 11.2013 + 06.2014
|
A jak ze spotify? Działa komuś? Testuję i nic się nie dzieje a SYNC mówi że nie ma żadnych aplikacji.
Coś czuję że ten applink to niewypał |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 25-09-2015
Model: Edge
Silnik: 3.5 V6