![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 30-04-2016
Model: S max
Silnik: benzyna
Rocznik: 2011
|
Witam
Panowie co powiecie o tym [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]. Oglądał go już ktoś. |
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
auto z PL salonu, dokładana nawi, ciekawi mnie ten przebieg i zapis że regularnie serwisowany, kiedy bywał na tym serwisie jak nie robił km.? Odnoszę też wrażenie, może mylne, że nie sprzedaje tego auta właściciel/użytkownik, ale można zapytać się czy jest wpisany w dow.rej. Jakoś to auto nie wzbudza we mnie zaufania, ale tutaj też mogę się mylić
|
|
|
#3 |
|
|
Przebieg faktycznie ciekawy, ale wydaje mi się że jeżeli byłby kręcony to nie do takiego poziomu. Regularnie serwisowany to ja rozumiem iż raz do roku (chyba).
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Byłem, sprawdziłem, kupiłem. Sprawdzony w serwisie forda, nie znalezli nic niepokojącego (dodam iż w innym niż był serwisowany). Spód auta w stanie idealnym. Zero rdzy, praktycznie nic nie wymieniane oprócz oleju. Karty z corocznego przeglądu samochodu. Warstwa lakieru Ok. Trochę w serwisie zdziwieni takim przebiegiem, ale stwierdzili iż pasuje do jego stanu. Przetestowany na trasie 600 km. Na razie jestem super zadowolony.
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
no to gratulacje z zakupu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|