![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
Witam serdecznie
Otóż tylko dla potwierdzenia, bo teoretycznie chyba wiem jak to zrobić. Zdarza mi się, że chcę zamknąć auto, zostawić delikatnie uchylone szyby ale nie załączać alarmu. Ze względu że mam keyfree, to czy pilotem, czy dotykając czujnika na klamce, zawsze zamykam tak auto, że składają się lusterka i załącza się alarm. Czy jedyne rozwiązanie aby zamknąć auto a nie załączać alarmu, to wyłączenie alarmu z poziomu menu na ekranie na desce rozdzielczej przed wyjściem z samochodu? (ekran za kierownicą) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Jak ustawisz opcję "pytaj" dla alarmu to po każdym wyłączeniu zapłonu zadaje Ci pytanie czy dezaktywować czujniki ultradźwiękowe - wystarczy nacisnąć OK i czujniki się dezaktywują.
Po co kombinować, przecież to jest naturalne i wygodne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#3 | |||
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
O proszę. czyli lepiej niż myślałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zapomniałem zupełnie że jest opcja "Pytaj".
Znalazłem info w instrukcji: Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|