![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 17-11-2008
Model: S-Max MK2 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2017
|
Witam,
Typowa usterka: zaczęło wariować mi ogrzewanie/chłodzenie - raz grzał do oporu i robił piekarnik w aucie przy ustawionej temperaturze na 20 st., a raz chłodził przy 24 st. gdzie w środku było już zimno - generalnie losowo. Usterką najczęściej jest panel sterowania klimatyzacją (automatyczna). Miałem wersję bez max a teraz zamontowałem z przyciskiem max. Niestety ten zachowuje się jeszcze dziwniej - mimo wyświetlania się odpowiednich informacji na panelu to nie wiele zmienia się zachowanie nawiewów - siła nawiwu jest stała niezależnie od tego co ustawię, dodatkowo wieje tylko na szybę i na nogi ale frontowe nawiewy nie chcą się załączyć - co bym nie zrobił nie bardzo reaguje na to co ustawiam. Klimatyzację włącza. Nie wiem czy reguluje dobrze teperaturą bo nie zdąrzyłem tego jeszcze sprawdzić. Czy to wymaga jakiegoś przeprogramowania? Jakiś pomysł na uruchomienie tego jak należy? Z góry dzięki za pomoc. Ostatnio edytowane przez metmusic ; 07-05-2016 o 14:37 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 17-11-2008
Model: S-Max MK2 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2017
|
Tytuł zmieniony. Problem występuje nadal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|