![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysztof
Model: Smax
Silnik: 2.0TDI
Rocznik: 2011
|
Trafiłem w necie na ofertę poprawek do NX'a
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Oprócz przepracowanych już na naszym forum opcji - zaintrygowała mnie oferta "odblokowanie Free TV". Ktokolwiek widział, ktokolwiek słyszał? Opis sugeruje, że daje to możliwość oglądania filmów w czasie jazdy na naszym NX. Podczas jazdy może przesada, ale np. na postoju coś młodzieży puścić? Być może by się sprawdziło. Zwłaszcza, że odblokowanie rozumiem tak, ze jakaś opcja już w nich jest, ino ukryta. Czyli pachnie bezinwestycyjne ( z wyjątkiem czasu i umiejętności odblokowującego). |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tańczący z S-Maxami
![]() Zarejestrowany: 11-05-2014
Model: Romet
Silnik: Wigry
Rocznik: 1985
|
Pierwsze słyszę. Chyba przy opisywaniu rozpędzili się kopiując tekst z grupy VAG - tam fakt jest taka opcja
|
|
|
#3 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Tak "rozgrzewkę" zlecił bym mu podłączenie kamery cofania do NX nie posiadającego wejścia kamery... Napisane "podłączenie kamery..." bez żadnych warunków... No to niech się chłop wykaże...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysztof
Model: Smax
Silnik: 2.0TDI
Rocznik: 2011
|
To ja słaby tester na taką usługę z kamerą, bo mam kamerkę ( i na dodatek działa ) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A serio, no to to jeszcze można zwalić na marketingowy charakter informacji ( nie koniecznie trzeba w nim wchodzić w megadetale techniczne ) ale reklamowanie zrealizowania "możliwości" której nie ma i nie będzie to już wyłącznie można tłumaczyć "błędem drukarskim" :-P Ostatnio edytowane przez Krzy_Ku ; 20-06-2016 o 22:29 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
Oferta typu - zamontujemy kamerę i free tv - drobnym druczkiem - jak zakupisz od nas odpowiednią nawi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|