![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Przemek
Model: C-MAX
Silnik: 1,6 benzyna
Rocznik: 10/2007
|
proszę o info o VIN WF0EXXGCDE8L04578
c-max 2008 r cena 21300 ( jakieś40 km jazdy więc może warto jechać) link do auta [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez premo1422 ; 10-07-2016 o 06:00 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 21-09-2009
Model: Focus C-Max , Fusion
Silnik: 2.0 16v 145KM , 1.6 Tdci 90KM
Rocznik: 2006 Silver Polar, 2006 Jeans Metalik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
jak w najszej TVP co chce to się ominie w wypowiedzi/opisie.
Auto pochodzi z Niemiec, to tak dla jasności Pytania... od kiedy jest właścicielem, którym, gdzie kupił to podstawa. Kupione w komisie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Kod:
Numer VIN: WF0EXXGCDE8L04578 Numer homologacji (TAN): E13*2001/116*0109 Główne funkcje Data produkcji: 08.09.2008 Model pojazdu: C-MAX 2007-2010 Typ nadwozia: 5-drzwiowy UAV Wersja: Seria 45 Silnik: 1.6L Duratec 16V PFI (100PS) Sigma Przekładnia: 5-biegowa ręczna - B5/IB5 Napęd: LHD FWD Norma emisji spalin: Etap IV ograniczania emisji Klimatyzacja: Klim. dwustref. z aut. kontr. temp. Obszar: (+)"D" Lakier: Moondust Silver (metalik) Materiał we wnętrzu: Regiment / Czerwony/Dark Flint Kliknij, aby zmniejszyć Mniej ważne funkcje Bez przebudowy dachu Bez oslony progu przednich drzwi Wyprodukowano w fabr.w Saarlouis Zestaw bezpiecznych zamków nr 1 Bez pakietu zwiększajšcego wygodę Bez wielofun.pak.do celów marketin. Poziom marketingowy 1 Bez wyposażenia RSO Less Mass Customization Package Zestaw -udoskon. do napraw opon SVC Z automatycznym zamykaniem okien Szyby prz. otw. elekt.1 przyc. Okna tylne zamyk./otwierane 1 dotkn Ze standardowš przyciemnianš szybš Bez osł.termicznej szyby przedniej Bez Ogrzewanej Szyby Przedniej Z popielniczkš w konsoli Z mini-konsolš górnš Z mala konsola Bez tylnej konsoli podłog. Kolor wnętrza -Dark Flint Kolor wnętrza - Ebony Bez przednich mat podlogowych Bez osłon przeciwsłonecznych Z Lamp Przy Lust W Oslonie Przeciw Z Podoewietlanym Lusterkiem Less Interior Grab Handle Side Door Bez siatki działowej przest. bagaż. Z pokrywš przestrzeni bagażowej Bez Siatki Zabezpieczenia Ładunku Schow.dach.na okul.p/słoneczne Z Regulowanym Lusterkiem Wstecznym Ogrzew. wypukle lusterko kierowcy Z wypukł.el.ster/ogrz.luster.pasaż. Z 2-kierunkowa reg.zaglówka tyln. Z rodk. zagłówkiem z tyłu Z ręcznie reg. podporš lęd. kier. B. podpory ledzw siedzenia pasazera Bez reg. temp. siedz. kierowcy Bez reg. temp. siedz. pasażera Drugi Rzad - 3 Pojedyncze Siedzenia z regulatorem 4-poz.pol.siedz.kier. Z reczn.2-kier.reg. siedz.pas Less Rear Seat Packs Bez sprzegu przyczepy Bez drugiego klucz. zapł.zdal.otw. Z Centralnym Zamkiem Ze zdalnym otwieraniem drzwi Bez ukł. otw. drzwi bez kluczyka Z czest.pracy przeryw Bez układu mycia reflektorów Bez Szyberdachu Air Curtain Restrnt LH Kurtyna powietrzna - prawa strona Z poduszka powietrzna kierowcy Z Poduszkš Powietrznš Pasażera Z bocznš podusz.pow.- str. kierowcy Z bocznš podusz.pow.- str. Pasażera Bez koła zapasowego Z obr.stal.6,5J X 16" 205/55VR-16 BSW Tyre Z opon.całosezon. Goodyear z przodu Z opona. całosezon. Goodyear z tyłu Kołpaki kół 16" serii bogato wypos. Nieblokujšce nakrętki kół Z Zawieszeniem Standardowym Z mechanicznym hamulcem postojowym Ze wspomag. awaryjnym hamulców Z IVD/TCS/ABS Standardowe siedzenie przednie Ze stałymi pedałami Kierownica-winyl/sat. opaski Bez Nagrzewnicy Pomocniczej Konwencjonalne wskaniki - Poziom 3 Z komput. pokład. Dane nawigacji - dla poszcz. krajów Bez Autoalarmu Bez tyln.czujnika odl.przy park. Bez przed. pom. przy park. Z gniazdem A/V Z antena dwupasmowa Ubogie wyp. z naw./CD/radiem AM/FM Pakiet wyposażenia systemu ICE 21 Z 6 glosnikami Bez Zestawu Do Telefonu Ze Sterow.Radiem Na Kolumn. Kierown Bez gniazda zasilania Bez kamery Z reflektorami halogenowymi Bez wiateł Do Jady Dziennej Bez Przednich Lamp Przeciwmgielnych Z lampkš do czytania w zagłówku Bez regulacji ustaw. reflektorów
|
|
|
|
#4 |
|
|
no pisałem już do kolesia i mam takie info
Witam, auto było sprowadzone na początku 2015 r. z Niemiec. Przed zakupem sprawdziłam je w salonie Forda i potwierdzono mi, że nie widać żadnych śladów jakichkolwiek robót i wszystkie części są oryginalne. Auto mam od lutego 2015 i nigdy nie miało żadnego wypadku. Mam wszystkie dokumenty z dokonanych napraw. Wymieniałam świece, przewody i cewkę zapłonową, ostatnio olej i filtry, po zakupie ciekła jedna półośka i to też zostało zrobione. Wymieniałam też kompletny rozrząd i pasek klinowy. Auto jest przeze mnie ciągle używane, więc aktualnie nie wymaga ono żadnych robót, bo jeśli coś się działo, to zawsze robiłam to natychmiast. Przegląd ważny do 02.2017 i OC też. VIN: WF0EXXGCDE8L04578. Auto pierwszy raz rejestrowane było 11.2008 r. Mam książkę serwisową z Niemiec. Tam auto miało jedną właścicielkę, jak wynika z dokumentacji. Zapraszam do oglądania. Auto sprzedaje, bo kupuję większe (Mondeo kombi)" wiec chyba będzie warto |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 21-09-2009
Model: Focus C-Max , Fusion
Silnik: 2.0 16v 145KM , 1.6 Tdci 90KM
Rocznik: 2006 Silver Polar, 2006 Jeans Metalik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
kupił w komisie to widać , widać na zdjęciach z komisu że auto wyglądało wtedy nieźle.
Bump: teraz na fotach też wygląda nieźle Cytat:
|
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Cytat:
witam dostałem ifo ze dok. udostępni na miejscu + faktry co było robione przez nią bo sprzedawca to kobieta Ostatnio edytowane przez premo1422 ; 11-07-2016 o 22:09 |
|
|
|
|