![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
W trakcie poszukiwać okazuje się, że sporo samochodów pojawia się u nas z Francji. Duża odległość nie zniechęca do sprowadzania.
Czy wszystkie są "trafione"? Jak na razie unikałem ich ale może jednak zdarza się coś w"w całości" tym bardziej, iż niektóre salony forda mają je w swojej ofercie i gwarantują zarówno przebieg jak i bezwypadkowość. Jeżeli ktoś ma możliwości to proszę o pomoc w sprawdzeniu historii i przebiegu (same C-MAX Grand 1,6 TDI 115 KM): WF0HXXWPBHEL33164 (bezwypadkowe, przebieg 100 tys. km) WF0HXXWPBHCS53586 (lekkie "draśnięcie" ale jakie, może będzie zdjęcie, przebieg 105 tys. km) WF0HXXWPBHDU02316 (bezwypadkowe, przebieg 87 tys. km) Ostatnio edytowane przez Fo-To ; 16-09-2016 o 22:50 Powód: dopisałem uzupełenienie tytułu |
|
|
|
#2 | |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat:
i wstawiaj linki do aut
Ostatnio edytowane przez czeslaw555 ; 16-09-2016 o 23:00 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-10-2012
Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
|
wczoraj widziałem s-max'a z francji jeszcze przed tym jak komis zaczął go doprowadzać do stanu używalności. MASAKRA... środek gorzej niż po powodzi, z zewnątrz cały poobdzierany, lusterka rozwalone... czekam teraz aż się pojawi ogłoszenie z iglą z francji.
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
|
tutaj są jakieś zdjęcia ( być może z aukcji gdzie były zakupione) i historia aut, wystarczy wykupić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Bump: Cytat:
Ostatnio edytowane przez czeslaw555 ; 16-09-2016 o 23:04 |
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::expert
![]() Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
|
Niestety z historią francuzów jest problem, czarna dziura. Zobaczymy co Koledzy wynajdą. Nie ma reguły, zależy gdzie auto było użytkowane. Kilka miesięcy temu znajomi kupili C-Maxa 2009 z Francji. Malowany z każdej strony oprócz dachu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Był w nienagannym stanie technicznym i w dobrej cenie. Spisuje się dobrze...
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
tak to wygląda [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Raport autodna.pl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Resztę jak chcesz musisz sam wykupić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez czeslaw555 ; 16-09-2016 o 23:17 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
, źle się wyraziłem, bo Ty zawsze coś wykopiesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chodziło mi o to, że przebiegi aut z Francji są trudne do sprawdzenia...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
linki:
http://www.pewneuzywane.pl/samochod/...89ced87c74d0b0 http://www.pewneuzywane.pl/samochod/...89ced87c74d0b0 oferty salonu Forda - czy jak piszą, że bezwypadkowe to faktycznie bez? Ostatnio edytowane przez Fo-To ; 17-09-2016 o 00:32 |
|
|
|
#9 |
|
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Tak to juz jest z francuzami.
Mała uwaga: przebieg z autodna to przebieg odczytany, bywa że już po korekcie co niejednokrotnie sprawdzałem. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Cytat:
to w sumie takie samo co komis i takie samo zachowanie, różnica jest taka że mają logo Ford. Bazują na zaufaniu i potrafią z tego korzystać na maksa
|
|
|