![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Łukasz
Model: Ford Galaxy
Silnik: 1.9tdi
Rocznik: 1999
|
Na początek chciałbym się z Wami podzielić moimi spostrzeżeniami dotyczącymi Naszego forum. Otóż czytając i szukając rozwiązania mojego problemu zrobiło mi się przykro że znaczna większość z Nas gdy szuka rozwiązania swojego problemu potrafi zadawać pytania jednak nie potrafi napisać o rozwiązaniu swojego problemu i jak się zakończyła dana sytuacja. Podczas tygodniowego czytania różnych forum znalazłem tylko może dwa przypadki gdzie zostało zapisane rozwiązanie. Doszedłem do wniosku, że nie tylko nasze forum jest ubogie w „rozwiązane przypadki”.
Są przyznawane punkty za dobre podpowiedzi i jest super. Można jednak przyznawać ujemne punkty za niedokończenie rozpoczętych postów – może to zmusiło by tworzących tematy do podawania jak rozwiązali swój problem i co było przyczyną. Wnioskuję więc aby administrator pomyślał nad taką KARĄ !!! – chyba że już jest a ja o tym nie wiem??? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Hubert
Model: Ford Focus II FL
Silnik: 1,6 TDCI ECOnetic
Rocznik: 2008
|
Z jednej strony jestem za, z drugiej jednak nie podzielam takiej możliwości.
Wyobraź sobie że sam mam jeden założony temat w kwietniu tego roku, a ostatni post zamieściłem pod koniec maja. Zatem przez 4 miechy nic tam się nie dzieje, jednak nie uważam że powinienem zostać ukarany za niepodanie rozwiązania, po prostu z racji innych obowiązków, braku kasy itd itp temat zawisł trochę w powietrzu. A zakładam że w najbliższych miesiącach zapewne się ruszy. Czy zatem należy się mnie kara? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Łukasz
Model: Ford Galaxy
Silnik: 1.9tdi
Rocznik: 1999
|
Masz rację hubi_c
Ale czemu wisi w powietrzu??? Są takie posty z których wynika jednoznacznie że problem został rozwiązany a poszukiwacz rozwiązania nic nie napisał. A można napisać że jeszcze nie rozwiązał problemu albo sprzedał, utopił itp |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Hubert
Model: Ford Focus II FL
Silnik: 1,6 TDCI ECOnetic
Rocznik: 2008