![]() |
|
|||||||
|
Doł±cz teraz!
|
|
Doł±cz już teraz do największej społeczno¶ci miło¶ników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia w±tku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam wszystkich
Szukam na dojazdy do pracy Fiesty MK 7. Znalazłem takie ogłoszenie ze Szczecina http://otomoto.pl/oferta/ford-fiesta...-ID6yD7NZ.html Możecie pomóc mi j± ocenić? Przebieg dziwnie niski Ale na stronie historiapojazdu pokazuje ze w 2015 miał 27000. I mam kolejn± w±tpliwo¶ć. Po rozkodowaniu vin pokazuje ze to powinien być furgon bez tylnej kanapy i bez poduszki pasazera. Wła¶ciciel twierdzi że nic nie było przerabiane. My¶licie ze warto wybrać się do Szczecina i sprawdzić go w serwisie?. |
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Sk±d: WOŁÓW\WROCŁAW
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
Auto z Francji i już bym odpu¶cił. Vanem było tylko były wła¶ciciel o tym nie wie Go¶cie nie mog± ogl±dać obrazków w postach. Zarejestruj się klikaj±c tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kod:
Fiesta 2008-2012, 1,4 l SOHC DI TC Diesel, Frozen White Numer VIN: WF0RXXGAJRCD19019 Numer homologacji (TAN): E9*2001/116*0069 Główne funkcje Data produkcji: 05.07.2012 Model pojazdu: Fiesta 2008-2012 Typ nadwozia: Furgon Wersja: Seria 72 Silnik: 1,4 l SOHC DI TC Diesel Przekładnia: 5-biegowa ręczna - B5/IB5 Napęd: LHD FWD Przełożenie przekładni głównej: 3.37 Norma emisji spalin: Emisja Etapu V Klimatyzacja: Układ Klimatyz. Ze Sterow. Ręcznym Obszar: (+)"F" Lakier: Frozen White Materiał we wnętrzu: Max / Fairland Mniej ważne funkcje Bez tylnych chlapaczy Bez oslony progu przednich drzwi Bez dodatkowej jednostki USB Bez zestawu do wykończenia wnętrza Bez przednich chlapaczy Bez regener. ukl. hamulcowego Z przegrodą połówkową -stalową Wewn. haki do mocow. ladun. Wyprodukowany w zakładzie Niehl Zestaw bezpiecznych zamków nr 2 Bez pakietu wyp. specj. Bez pakietu zwiększającego wygodę Marketing Flex Prep Pack 63 Znaczek Trend Bez lakieru zamawianego specjalnie Bez aplik./naklej. SVO Bez pakiet dla zimn.klimatu Bez pakietu do stylizacji zewnętrz. Bez pakietu elektroniki Bez wyposażenia elektrycznego Poziom marketingowy 1 Bez pakietu polepszaj. widoczność Bez wyposażenia RSO (-) SVP Bez pakietów zwiększ.bezpieczeństwo Bez SIP Bez pakietu z lakierem Bez zestawu chłodzącego Bez pakietu luksusowego Bez znaczka aplikacji VP Zestaw -udoskon. do napraw opon SVC Szyby prz. otw. elekt.1 przyc. Z zamont.na stałe tyln.okien.boczn. Ze standardową przyciemnianą szybą Standard.przedn.szyba-szkło zielone Bez osł.termicznej szyby przedniej Bez Ogrzewanej Szyby Przedniej Z tablicą rozdz. wysoki standard Z podstawka na napoje w konsoli Kolor wykończenia wnętrza-Syracus Kolor wykoncz. wnetrza-Syracus Panel posz.bocz./tyln.drzwi-poz.1 Bez przednich mat podlogowych Bez tylnych mat podlogowych With Trunk Stowage Bin Z pelna podsufitka profilowana Lusterko w osł. kier./klapka/kiesz. Ze wstawk.z tkaniny płata wyk.drzwi Less Rear Seat Ash Tray Bez pokrywy przestrzeni bagazowej Taśma mocująca apteczkę Bez pasków mocow.trójkata ostrzeg. Bez schowka pod dachem dla kierowcy Błyszcząca przedn. krata wlotu pow. Less Grille Moulding Bez zewn. nakładki progu Bez Nakładki Pasa Less Rear Window Protector Z tylnym spoilerem Z elektrochrom.lust.wstecznym Podw.ster.ele.skł.ogrz.lust.z kier. Z lust. zewn. w kolorze nadwozia Bez kieszeni na opar. fot. kier Bez kieszeni na oparciu pasażera Less Passenger Seat Cushion Ext Bez podlokietn. fotela kierowcy Z 2-kierunkowa reg.zaglówka Bez specjalnych pokrowców siedzen Bez poduszki siedzenia tylnego Bez składanych tylnych siedzeń Bez tylnego zaglówka Bez tyln. środk. zagłówka Less Rear Seat Back Material Z ręcznie reg. podporą lędź. kier. Bez reg. temp. siedz. kierowcy Bez reg. temp. siedz. pasażera Z sygnałem niezap. pasa kier./pas. Bez tylnego .II rzedu siedzen z regulatorem 4-poz.pol.siedz.kier. Z reczn.2-kier.reg. siedz.pas Bez sprzegu przyczepy Zewn. klamka drzwi w kolorze materiału Klamka drzwi z tyłu w kolorze nadw Z galka dzw zm biegów z miekkim mat Z Centralnym Zamkiem Bez systemu otwierania drzwi Pilot zdal.ot.drzwi-2 klucz.ruchome Bez ukł. otw. drzwi bez kluczyka Z poł. tyln. wyc./sprysk. Z automat.wycieraczką szyby przedn. Bez pakietu okna dachowego Przed.zderz.-dol.akcent w kol.nadw. Bez przedłuż. przedn. zderzaka Tylny zderz.-kol. nadw./dol. akcent Bez Osłony Zderzaka Tylnego Bez wzm. zderzaka absorb. energie Bez kurtyny powietrznej Bez pod.powiet.ochrony kolan kier. Bez pasów tylnych siedzeń Z poduszka powietrzna kierowcy Bez Poduszki Powietrznej Pasażera Bez bocznej pod.pow.- str. kierowcy Bez bocznej pod.pow.- str. pasażera Bez wył. pod. pow. pas. Bez sztyw.mocow.punkt. Isofix Napinacze pasów bezp. kier./pasaż. Bez koła zapasowego Felga stalowa 6J x 15 Opony 195/50HR x 15 Ze standard. bieżn. opony - przód With Standard Tyre Tread - Rear Opony każdego producenta Kołpak Mid 15 - Styl C Bez pokryw piast Nieblokujące nakrętki kół Podz. dla kół z fel. stal. Zimny start - 25 st. C Standardowy elektr. rozrusznik Z Zawieszeniem Standardowym Z Prętem Stabilizatora Bez przedłużenia rury wydechowej Z profil.uchw.dz.ham.recz.z tw.szt. Z mechanicznym hamulcem postojowym Z prz.ham.tarcz./tyln.bebnowymi Ze wspomag. awaryjnym hamulców 4 hamulce zapob. blok. kół - MK70 Bez Trakcyjnego Układu Przeciwobr. Przeł. 3.58/1.93/1.28/0.95/0.76 Standardowe siedzenie przednie Z Filtr Pyłkowy Z Nagrzewnicą Recyrkulac. Z mozliw. stosow. oleju napedowego Paliwo o liczbie oktanowej 95 Standardowa konstrukcja pedalu Z elektrycznym ukł. wspomag.kierow. Z ręcznie regul./przesuw. kolumną Kierownica - 3 ramiona skóra Ze Sterowaniem Prędkością Bez Nagrzewnicy Pomocniczej Niskie wersje z analog.zest.wskaźn. Z prędkościom. km/h Z komput. pokład. Z Obrotomierzem Dwutonowy dzwonek elektryczny Termometr -temperatura na zewnątrz Matrycowy wyświetlacz wielofunkc. Bez Systemu Nawigacyjnego Bez danych nawigacji Bez czujnika zblizeniow.przy cof. Bez Pomocniczego Wskaźnika Ostrzeg. Bez Autoalarmu Z Immobilizerem Integral Bez czujn.odchyl.pojazdu Bez przed. pom. przy park. Akumulator standardowy Ze złączem audio-wideo i USB Interf.tel.BT/VC + USB Antena dachowa ICE-średnia wersja CD+radio AM/FM Platf.komp.w poj.z ICE wysok.wersji Bez ulepsz. systemu audio Z 4 glosnikami - tylko przód Bez systemu interfejsu tel. komórk. Moduł aktywowany głosem - Francuski Z elem. sterow. radia na kierownicy Bez zestawu dla palaczy Z gniazdkiem pradowym Bez kamery Bez reflektorów automatycznych Bez ramki swiat.przeciwmg. Z reflektorami poziomu 1 Ze Światłami Do Jazdy Dziennej Z Przednimi Lampami Przeciwmgieln. Bez grupy lampek oświetlen. wnętrza Z lampką w zagłówku Z opózniaczem wyl. oswietl.wewn. Bez tylnych lampek do czytania Z Lampką W Przedziale Ładunkowym Z Dodatkowym Światłem Stop Bez lampek u dołu drzwi Z ręczną reg.ust. reflektorów Z autom. reflektorami i wycieraczką Poczytaj Sobie jak z fabryki wyjechało.. Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 07-11-2016 o 08:46 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
A w czym gorsze s± auta z Francji?
Czym może mnie zaskoczyć? Podoba mi się to auto Ale wynika z tego ze ma tylko jedn± poduszke. Nie wiedziałam że jeszcze takie robi±. Akurat bezpieczeństwu ma dla mnie znaczenie więc chyba faktyczne trzeba odpu¶cić Bump: |
|
|
|
#4 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Sk±d: WOŁÓW\WROCŁAW
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
Sprowadzone jako praktycznie nowe do PL. Francuz filantrop j± kupił i za półdarmo do PL oddał Go¶cie nie mog± ogl±dać obrazków w postach. Zarejestruj się klikaj±c tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Albo jest po dzwonie,albo topielec itp...gdybać można. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Ok dzięki. W sumie też miałem w±tpliwo¶ci więc odpuszczam i szukam dalej
Dziękuję za pomoc |
|
|
|
#6 |
|
ford::average
![]() Imię: Szymon
Sk±d: Paris
Model: s max
Silnik: 2.0 EB 203
Rocznik: 2010
|
Pewnie auto było w firmie jako auto służbowe
Dwa miejsca to standard we Francji Tylko ten przebieg niezbyt pasuje ? Pewnie cos takiego [Tylko zarejestrowani użytkownicy widz± linki. ] Ostatnio edytowane przez mona ; 07-11-2016 o 12:39 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Dominik
Sk±d: Warszawa
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0TDCi
Rocznik: 2010
|
Radex79 - pamiętaj na przyszło¶ć że auta z Francji s± często mniej lub bardziej rozbite i s± w ¶rednim stanie wizualnym. Oczywi¶cie przy zakupie aut nie ma reguł ale pewne zasady istniej± Go¶cie nie mog± ogl±dać obrazków w postach. Zarejestruj się klikaj±c tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Francja już nie jest tak blisko żeby ci±gn±ć wszystko bo się opłaca.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Jasne, zmylił mnie tylko ten przebieg, zwłaszcza że potwierdzony jest na przegl±dzie (chyba że cofnięty był wcze¶niej)
w sumie wypadkowo¶ć czy ewentualne zalanie można sprawdzić dokładnie w serwisie ale wyposażenie, tj. brak poduszek za wyj±tkiem poduszki kierowcy i to że nie jest to wpisane w ogłoszenie dyskwalifikuje dla mnie auto |
|